luni, 20 februarie 2012

Indemnizatie donata pentru sinistratii din judetul Vrancea

Asa cum am zis in urma cu o saptamana, indemnizatia de deputat a plecat in sprijinul persoanelor afectate de caderile de zapada din Vrancea. 

3 comentarii:

rRadu spunea...

Felicitari!! Este de apreciat gestul dvs sper ca si alti oameni politici vor face acest lucru.

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere
35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ameteli .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Anonim spunea...

d-nei gabriela...
ati adresat un apel la ultimul om care ari fi dispus sa va ajute. acest epigon comunist nu are nici cea mai mica urma de umanitate in dansul. si gratuit sa fie un gest daca nu castiga ceva nu face nimic.
imi pare rau de situatie d-voastra dar nu asteptati de la acest om nimic si aveti grija sa nu va faca rau.
numai bine.