vineri, 21 octombrie 2011

Emil Gerila si renul sau Rudolf Boc

Astazi premierul ne-a spus ca anul acesta Mos Craciun va fi cam saracacios, iar renii sai nu aduc vesti bune. Din pacate, eu cred ca dupa 21 de ani de cand mos Craciun a revenit in casele romanilor, in acest an s-ar putea sa ne reamintim de mos Gerila. In afara de frigul care se anunta peste iarna, trecand peste faptul ca se va reduce sau chiar va disparea subventia pentru incalzire, cresterea preturilor si scaderea veniturilor va face ca majoritatea romanilor sa aiba o perioada de saracie asa cum nu a mai fost de mult. Inainte de 89 romanii aveau ceva bani in buzunare, chit ca nu prea aveai ce face cu ei, galantarele find goale in magazine, apartamentele neincalzite si lumina la ceas de seara oprita in case si apartamente. Acum galantarele sunt pline, problema e ca nu mai avem bani in buzunar si nu mai permitem sa cuparam bananele, cabanosii si alte produse mult ravnite inainte de revolutie, dar si acum. In plus, mult hulitul salam cu soia, a ajuns acum un salam artificial,fals, plin de euri si complet nesatatos. Drept pentru care, asa cum spuneam si inainte, multumim din inima partidului (democrat liberal) si maretilor sai conducatori Boc, Flutur, Igas, Udrea si altii. Si desigur primului om din stat, cel mai iubit dintre marinari, Traian Basescu.

Un comentariu:

Silviu Damian spunea...

Eu m-am gandit ca anul acesta de Craciun,la Campulung Moldovenesc, sa facem doi mosi.Pe unul sa-l imbracam in hainele lui normale(rosu cu alb) iar pe celalant sa-l imbracam in portocaliu.Sint curios care va fi rezultatul.La care din ei se vor duce copiii. ?? Dar oamenii mari.??
Probabil cel portocaliu va fi considerat sperietoare.Normal atata timp cat mosul portocaliu dupa ce a impartit promisiuni si galeti goale acum vine sa-si incaseze nota de plata.Diminuare de salarii, de pensii si amenintari la adresa bugetarilor cu restructurarea locurilor de munca si asa mai la vale.Dar nu mai este mult pana la anul mosule in portocaliu.Ma gandesc ca lumea se va trezi, si pana la Cracinul viitor te va restructura.Poate pleci in Congo.Ce zici?
Dar pana atunci eu vreau sa-ti spun din tot sufletul si cu lacrimi in ochi.SA-TI FIE RUSINE MOS T PORTOCALIU!