vineri, 7 octombrie 2011

Azi in timisoara, ...

Azi Flutur ar fi trebuit sa fie prezent la Timisoara, la Alin Popoviciu, impreuna cu Boc si conducerea nationala a PDL, in plus in aceste zile ar fi trebuit sa aiba loc si targul Produs in Bucovina, cu firme producatoare de preparate din carne si branzeturi, dar si artisti populari, care sa intetina atmosfera.

Nimic rau pana aici, doar ca deplasarea de la Suceava la Timisoara si alte cheltuieli de organizare ar fi fost platita din bani publici, circa 600 milioane de lei vechi. Saptamana trecuta Flutur a fortat adoptarea unei hotarari de consiliu judetean, acest lucru determinanad o reactiw normala din partea PSD si PNL. In momentul in care a aparut informatia ca targul Produs in Bucovina este suprapus peste vizita lui Boc si a pedelistilor, va dati seama ca micul Boc ar fi fost plimbat cu surle si trambite la targ, nu stiu cine din pedele a luat decizia sa anuleze manifestatia de promovare a produsului bucovinean.

Ma rog, lucrurile se fac si se desfac, se mai si schimba sau se anuleaza, ceea ce este spectaculos este faptul ca Flutur motiveaza decizia de a nu se mai tine targul, prin faptul ca doi artisti invitati in program nu mai pot participa, din cauza de agenda incarcata. Buna gluma, domnule Flutur. O noua minciuna gogonata, baroane...

Niciun comentariu: