miercuri, 14 septembrie 2011

Un taxi pentru basescu

L-am auzit pe basescu cum le povestea romanilor adunati la ambasada noastra in SUA despre haosul fiscal din Romania. In primul rand, cine sunt romanii care au fost invitati la ambasada? Cum au fost selectati de oficialitati si de spp? In al doilea rand, cum naiba vorbeste basescu despre haosul fiscal? Pai nu e el presedintele romanilor? Nu cumva el pastoreste si guvernul si pedeleul si mai cate si mai cate? Basescu vorbeste de parca ar fi presedintele Congo si a aflat intamplator ca in Romania taximetristii si coafezele nu dau bon fiscal.
Mai cetatene basescu, poate ca te-ai obisnuit prea mult sa mergi cu mertzanul de la cotroceni, condus de sepepisti, sau eventual sa conduci loganul cumparat de nevasta ta (sic).
Iti vorbeste un om care merge mult cu taxiul. Sunt deputat, ce-i drept, dar nu am masina la scara, si drept urmare folosesc frecvent serviciul de taximetrie in Bucuresti si in Suceava cand merg la gara sau aeroport pentru a ma deplasa spre capitala. In seara asta eram chiar in taxi cand te-am auzit blamandu-i pe taximetristi. Stii ce a spus soferul? Mare dobitoc si asta!
Pot sa iti confirm, domnule basescu, ca nu am intalnit taximetrist care sa nu fi pornit aparatul de taxat. Or fi, poate, dar eu nu am avut asemenea caz. Niciodata. Stii ce i-am spus soferului la incheierea cursei, cand am vrut sa-mi dea bonul? Sa il dati lui basescu. Soferul a ras amar.

Asa ca, mai cetatene basescu, cred ca ai depasit orice limita a bunului simt si chiar daca ai vrut sa te dai cocos in fata unor asa zisi romani adunati cine stie cum la ambasada, iti spun: nu poti fi cocos, cocos e sotul doamnei udrea.

Niciun comentariu: