luni, 19 septembrie 2011

Tabara de pregatire politica pentru tinerii social democrati

Gata si cea de a doua editie a taberei TSD PSD, care s-a desfasurat in weekendul trecut la Gura Humorului. Ca si in anul trecut, tinerii social democrati au participat in numar mare, circa 200, iar discutiile politice dar si distractia au fost la inaltime. Cred ca am demonstrat atitudinea corecta, deschiderea catre tinerii implicati politic si sper ca cei care au fost alaturi de noi sa isi continue ascensiunea politica si sa isi doreasca sa faca parte din schimbarea pe care o dorim cu totii pentru un viitor mai bun.

Vreau sa le multumesc, in primul rand, celor din echipa de organizare. Au demonstrat ca sunt inventivi si au construit un concept de tabara care s-a bazat pe idea de echipa. in al doilea rand, sloganul "sigur venim-2012" a fost unul puternic, cu atitudine.

As dori sa le multumesc si invitatilor, colegi de ai mei si prieteni din mass media, care au contribuit din plin la cele trei ore de dezbatere fara pauza si am ramas surprins sa vad ca tinerii au fost implicati in interactiunea pe care am dorit sa o construim impreuna. O mentiune suplimentara pentru cel mai in varsta invitat, primarul PSD de Sadova, domnul Gheorghe Rusu, cel care a ramas pana la capat, fascinat la randul sau de discutiile cu tinerii, in pofida faptului ca se grabea sa ajunga la un eveniment de familie. A mai fost un moment important, care ne-a lasat pe multi dintre noi "cu gura cascata": anuntul facut de Cornel Grosaru, care a renuntat, dupa 15 ani de activitate, la conducerea asociatiei Juventus si intra in randurile noastre pentru a contribui la "schimbare din interior".

In final, ceea ce am castigat impreuna in aceste doua zile a fost consolidarea unei echipe si construirea unei atitudini.

Le multumesc tuturor si ii astept anul viitor, poate, de fapt sper si cred, intr-o alta conjunctura politica. ;))

Un comentariu:

Florin spunea...

Într-adevăr Tabăra de pregătire politică a TSD Suceava a fost un real succes. Acolo s-au întărit relaţiile de prietenie între colegii de partid şi s-a putut vedea nucleul unei echipe care este pregătită pentru succes!