luni, 19 septembrie 2011

Gheorghe - omul din padure

cuvant inainte: nu am nimic (in sensul rau al cuvantului) cu cei care lucreaza la padure, ca sunt silvicultori, proprietari de paduri mici si mari sau pur si simplu oameni care isi castiga existenta muncind la padure

Gheorghe Flutur, insa, a demonstrat ca nu este altceva decat ca este omul din padure, acea padure urata, neagra, plina de hatisuri, undeva pe langa podul de la Varvata. Gheorghe stie mai bine, pentru ca podul de la Varvata a fost un pod construit de Flutur pe vremea cand era sef la silvic la Suceava, dar un pod care nu a existat niciodata decat pe hartie si pe facturile emise de asa zisul constructor. De altfel, podul de la Varvata este printre multele investitii pe care Flutur nu le-a inaugurat, pentru simplu motiv ca nu putea fi fi prinsa pamblica de picioarele unui pod care nu exista.

Dar, sa revenim la oile noastre, nu alea de care scriu pe dealuri. Flutur e un cetatean incalzit, ne-a aratat de multe ori lucrul acesta, insa ceea ce a facut sambata intrece orice putere de intelegere. Cu o masca morbida pe fata, Flutur s-a napustit asupra lui Victor Ponta si a lui Crin Antonescu, cu niste minciuni mai mari decat ale oricarui vanator trecut, prezent si viitor. Mai mult, il acuza pe Victor Ponta ca a devenit satanist si ca acesta l-a injurat la Putna, pe 15 august. Ca pedelistii mint de ingheta apa si in luna lui cuptor, asta o stim, dar sa ai un asemenea tupeu e greu de inteles doar daca nu il cunosti pe Gheorghe - omul din padure, un om stresat, pe care il deranjeaza lumina desisului si un om preocupat de viitorul sau, din ce in ce mai sumbru. Paradoxal este totusi faptul ca Gheorghe al nostru se da un bun crestin si un bun bucovinen, cel care aduce lumina Sfanta de la Iersualim. Nu stiu ce fel de crestin o fi, dar nu il cred de buna credinta in nimic din ceea ce face.

Asa ca inchei, dupa cum am si declarat ieri, ca Gheorghe trebuie racorit, iar cea mai buna locatie este penitenciarul de la Botosani (doar nu degeaba isi doreste regiune, in loc de judet, ca ii poata fi aduse sarmalele fara plata taxelor vamele si formalitatile de trecere a granitei dintre Suceava si Botosani).

Niciun comentariu: