duminică, 4 septembrie 2011

Euforie Nord - tabara alcoolicilor anonimi pdl

S-a incheiat si tabara de vara a tineretului democrat liberal, care a avut loc toamna. Sub auspiciile euforiei tipic pedeliste, au evoluat o pleiada de fruntasi portocalii, impreuna cu traian basescu, care, in mod evident, nu au facut altceva decat sa atace opozitia.
Orice scoala politica - si am fost prezent la cateva - a avut un caracter de invatare a noilor lideri politici, in afara de distractia de rigoare. Pedelistii vopsiti in verde si albastru nu au avut mesaje pentru noua generatie, discursurile au fost cu vadita tenta razboinica, incercand sa sadeasca ura acestor tineri impotriva psd si pdl.
O nota aparte a avut prezentarea lui flutur, care s-a referit la usl ca fiind o ciocolata cu usturoi, el flutur care nici usturoi n-a mancat si nici gura nu-i miroase si daca ar fi sa-l botezam in aceesi nota, dupa toate porcariile pe care le-a facut in politica, ar trebui sa il numim ciocolax.
Mie mi s-au parut foarte euforice luarile de cuvant, poate si datorita locatiei de la Eforie Nord, mai putin discursul lui basescu, care culmea a si refuzat sa mearga la o bere cu boc. Pai cum sa bea bere, presedintele, el care s-a obisnuit cu "uischi" cu patru cuburi de gheata. Smart & right. On the rocks, of course.

Niciun comentariu: