luni, 5 septembrie 2011

Degringolada in PDL

Azi, in prima zi de sesiune a Parlamentului, am discutat cu 3 colegi deputati PDL, al caror nume nu il voi desconspira, dar care s-au referit la o anumita stare de agitatie care se simte acum in partidul de guvernamant.
Acest lucru este explicabil si se vede si in pozitiile oficiale ale lui basescu si a altor lideri portocalii, pe fondul scorului mic inregistrat de pdl, ultima lovitura pe care o incearca este comasarea alegerilor.

Pai nu ar fi mai simplu sa nu se mai faca alegeri? Sa ramana pdl cu unpr si cu cine o mai vrea la guvernare si la conducerea localitatilor si a judetelor mai ceva ca cei care se numeau comunisti.

Insa incercarea liderilor pdl de a linisti alesii (ca sunt parlamentari sau locali) se pare ca nu da roade. Cei trei deputati pdl cu care am vorbit azi (nu fac parte din aripa boc, trebuie sa precizez) au rezerve mari cu privire la viitorul pdl, partid de care s-au saturat si ei pana peste cap. Vorba unuia dintre ei: "a ajuns tara sa fie condusa de niste curve si niste golani".

No comment

Niciun comentariu: