joi, 18 august 2011

Flutur, agricultura si contrabandistii

Iata cateva declaratii de astazi, 18 august 2011, ale lui Gheorghe Flutur, un vizionar al apocalipsei portocalii:

"Vad tractoare care ies din camp, cu noroi. Nu suntem suficienti de fermi pe problema asta. Carutasi cu caciula pe o ureche fac regula in trafic pe european.
Cer politiei o implicare mai ferma. E greu sa iei masuri cu carutasul, dar trebuie facute actiuni. Agentul de ordine este direct implicat. Vad o pasivitate ptr agentii politiei. Ma nemultumeste transportul cu carutele pe drumurile europene si nationale."

E clar, primul secretar Flutur este el insusi apocalipsa. Dupa ce a parlit milioane de gaini la gripa aviara, dupa ce a nenorocit agricultura romaneasca, alaturi de alti nespecialisti gen Tabara sau Radulescu, Flutur se crede un vizionar, dar e mai degraba un cetatean iesit din strafundurile padurii care are vedenii. Unde mai vede Flutur politisti? Dupa ce el si cu Igas, cel cu bacul dat MAI spre batranete, au dat afara cu miile politistii, acum Flutur spune ca vede politisti care nu sanctioneaza carutasii cu caciula pe-o ureche. Care politisti si care carutasi, domnule pedelist? Si pe unde, ma rog, ar trebui sa mearga carutasii? Sa isi suie caruta in trenul de mare viteza - mocanita care face legatura intre Suceava si Cacica? Sa mearga pe drumurile agricole paralele cu autostrada pe care tu Flutur ai promis ca o faci prin Suceava? Sau sa incarce faetoanele cu fan sau pleava de orz in avioanele ultrausoare cargo de pe aeroportul international Salcea care nu are operator la turnul de control?

Sau, vorba lui Garcea, poate mai ezista o explicatie: lui Flutur i-ar placea ca pe drumurile europene sa circule camioanele incarcate cu tigari. De contrabanda, desigur.

Domnule Flutur, esti caraghios, sau mai rau, ai o problema de incadrare a egoului, nu mai stii unde sa ii fie locul: prim secretar de judet, sau voievod de regiune.

Un comentariu:

Stroe Daniel spunea...

Buna ziua

Sunteti interesat de un schimb de linkuri? Detin mai multe website-uri si as fi interesat de un parteneriat. Daca sunteti interesat va rog sa-mi raspundeti la aceasta adresa de e-mail sau ma puteti contacta pe Yahoo Messenger la adresa: maryus_mono pentru a discuta mai multe detalii.

Cu stima, Daniel Stroe