miercuri, 15 iunie 2011

Romania, tara de basm

Emil Boc a intrat in criza barbatului mic, de varsta a doua, pentru ca uita de la mana pana la gura si cauta disperat argumente pentru actiunile pe care I le impune presedintele Traian Basescu. Incoerenta premierului, care una spune ieri, alta azi si maine face exact invers, ne aduce in situatia in care problemele cu adevarat importante ale Romaniei, cum ar fi locurile de munca, sau absorbtia fondurilor europene, sunt lasate balta de catre PDL, in incercarea lor de a se agata cu orice pret de putere. Emil Boc uita ca in 2004 se lupta cu coruptia alaturi de Basescu, Flutur, Falca si Ridzi, mai uita de asemenea ca Basescu este presedinte de vreo 7 ani si e greu de acceptat faptul ca acum au descoperit apa calda. Explicatiile privitoare la regionalizare care ar reduce nivelul coruptiei sunt in cel mai bun patetice, pentru ca, pana acum, actiunea guvernamentala a PDL nu a convins pe nimeni ca s-ar face ceva bun si pentru romani, ci numai in favoarea propriilor corupti democrat liberali. Totusi, ipostaza lui Emil Boc e una greu de dus, tinand cont si de statura premierului, obligat sa-si joace rolul alaturi de un personaj care il intruchipeaza si pe ochila si pe setila in acelasi timp. Asta este de fapt Romania sub ocupatia pedelista, o tara de basm dar un basm de proasta factura, in care Pacala si Tandala chiar ar fi invidiosi pe Emil Boc.

4 comentarii:

Anonim spunea...

http://stejarul.wordpress.com/

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Carucioare spunea...

Tara de tigani

Anonim spunea...

Da, ca USL e cumva diferit de PDL.
Politicienii sint oameni de calitate proasta in ziua de azi mai pretutindeni in lume. In Romania insa clasa politica e una dintre cele mai josnice. Clasa politica e parte integranta din popor, politicianul a avut parinti romani, a urmat scoala romaneasca, si-a insusit moralitatea populara. Concluzia o poti trage singur... la asa popor asa politic.
Romania era pe un drum bun dupa 1866 insa a fost intrerupt brusc in 1944 si de atunci tot in jos mergem. Basescu, Antonescu, Ponta au comportamentul unor golani ordinari de cartier. La fel si Voiculescu, Becali, Vantu etc. Tara asta e pierduta, nu are elite sa o inspire, sa o conduca.