duminică, 5 iunie 2011

Cum am facut primul milion

Liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, a ţinut să atragă atenţia, în cadrul conferinţei de presă de joi, asupra diferenţelor majore dintre preocupările USL, care doreşte un trai mai bun şi locuri de muncă mai multe pentru români şi PDL care este preocupat doar de cum să se menţină la putere.

Potrivit preşedintelui PSD Suceava, prin programul economic propus de USL care prevede impozitarea diferenţiată la salarii de opt la sută pentru salariile mici, de sub 800 de lei, de 12 la sută pentru cele între 800 şi 1.600 de lei şi de 16 la sută pentru cele peste 1.600 de lei, se dă şansa unui trai mai bun şi începerea creşterii economice prin încurajarea consumului, iar prin facilităţile pentru angajări şi scăderea CAS cu 5 la sută, se estimează că vor fi create un milion de locuri de muncă. „Programul USL prevede crearea unui milion de locuri de muncă, iar PDL este preocupat cum să facă rost de un milion de voturi”, a spus Nechifor făcând referire la declaraţiile ministrului de Externe Teodor Baconschi legate de votul prin corespondenţă.

Preşedintele PSD Suceava a subliniat că în timp ce USL doreşte ca românii să o ducă mai bine, PDL nu este interesat de viaţa românilor ci de menţinerea la guvernare.

El a spus că îi sugerează lui Gheorghe Flutur, prim vicepreşedinte PDL şi preşedinte al PDL Suceava să nu mai fie atât de preocupat de strategia PDL pentru alegeri întrucât aceasta este simplă şi se bazează doar pe şantaj şi mită electorală. „Strategia PDL pentru alegeri este simplă. Mită electorală, ameninţare şi şantaj, promisiuni pentru firmele de casă, tăieri de panglici şi semnare de contracte fabuloase”, a spus deputatul social democrat.

El a transmis celor din PDL că valul schimbării se simte deja şi că în acest sens Gheorghe Flutur poate să vadă exemplul partidului lui Silvio Berlusconi, PdL din Italia, care a pierdut alegerile locale. „Să o lase mai moale cu şantajul şi ameninţările”, a spus Nechifor.

 
Via newsbucovina.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

voi cei din opozitie stati ca niste domnisoare simandicoase nu este deloc actiune pe acolo sau cel putin asa se vede din exterior. sper sa nu va resemnati si cu trasformarea judetelor cum v-ati resemnat cu foarte multe pana acum. spuneau pe la tv ca actele care vor fi facute cu transformarile astea vor fi facute din bani statului nu din bani nostri. intrebarea e ** Daca tot nu sunt bani sa dea salarii cumde sunt bani sa schimbe toate actele ? ** raspunsul il stim cu totii ca sa castige iar alegerile NU MAI STATI SA VEGETATI