sâmbătă, 16 aprilie 2011

Omu cu Lumina

Gheorghe Flutur ne-a obișnuit in ultimii ani sa aducă Lumina Sfânta de Paste, direct de la Ierusalim. Se imbraca in bundita cu blanita de jder, isi lua o figura blajina si evlavioasa si reusea sa pozeze intr-un bun crestin. Anul acesta, furat de peisajul politic, Gheorghe Flutur isi da arama pe fata, si in plin Postul Pastelui, inaintea Floriilor, isi varsa naduful pe politicienii din opozitie, facandu-i in toate felurile, cu toate ca in urma cu numai cateva luni umbla cu funia si sapunul, evident, tot la adresa opozitiei. Asa ca, ieri l-a vizita garniturii guvernamentale condusa de Emil Boc, Flutur se rasteste si la adresa lui Victor Ponta si la adresa lui Calin Popescu Tariceanu, pe care il compara cu un greiere risipitor,deh, doar Tariceanu l-a sustinut ca ministru al agriculturii si nu-i asa, Gheorghe Flutur nu uita binele facut. O alta comparatie cu regnul animal o face la adresa actualului (inca) prim ministru Emil Boc, pe care il numeste furnuicuta harnicuta (si termitele sunt furnici) si ceea ce e interesant e ca Flutur care chiar are numele de insecta, are pe constiinta milioane de gaini parjolite la gripa aviara si sigur, tot Flutur e cel care scria cu oi pe dealuri.
Poate ii aminteste cineva lui Flutur ca e Postul Pastelui si ar trebui sa fie mai tolerant si mai aproape de oameni, indiferent ca ii considera prieteni sau dusmani.
PS astept momentul cand Flutur ii va "multumi" si lui Emil Boc si tare curios sunt sa aud in cel fel il va caracteriza, atunci cand Traian Basescu se va satura de actualul presedinte al PDL, prim ministru, sau simplu purtator de vorbe si executant prezidential.

Niciun comentariu: