miercuri, 20 octombrie 2010

Noul brand de tara: 5

Iata ca se poate face un brand de tara ieftin si eficient. Stirea despre votul din greseala exprimat de pedelisti la cota diferentiata de 5% TVA pentru alimentele de baza a facut inconjurul lumii.

Cred ca Elena Udrea e geloasa rau de tot pe Mircea Toader. Dupa ce s-a chinuit cu proceduri de achizitii, cu alocari de bugete generoase, liderul de grup pedele Mircea Toader ii demonstreaza ca avand la dispozitie doar un singur deget poate face mai mult decat frunza Elenei de Plescoi.

Asadar, noul brand de tara, tara lui pedele fireste, este 5. Ieftin ca braga si eficient ca blaga. Si da bine si la moralul pedeleului, pentru ca nota 5 este dezideratul suprem al guvernului Boc, catre care se chinuie sa ajunga de vreo 2 ani incoace.

Felicitari echipei de piar Ialomiteanu, Botis, Udrea, cei trei ministri care au votat din greseala pentru ca alimentele de baza sa fie mai accesibile pentru romani, din perspectiva pretului.

3 comentarii:

anonim spunea...

Daca ati fi voi la guvernare mi-ar placea sa cred ca ar incurca-o rau cei de la pdl. Dupa parerea mea nu as face nimic altceva decat le-as confisca averile , inchide firmele lor si interdictie de a parasi tara. Daca ati confisca averile guvernamentarilor am scoate romania din criza.

Ion spunea...

Tot ce s-a realizat, cu greu uneori impus din afara a fost distrus int-o clipa de PDL, dar atat timp cat mai exista oameni ca tine mai exista o speranta...!

tudor spunea...

Bancnote de vanzare pentru numismatica la www.bancnotedevanzare.co.cc