miercuri, 27 octombrie 2010

Guvernul BOBU - Basescu, Oprea, Boc, Udrea - ramane in functie

Parlamentul a fost transformat astazi in marea adunare pedelista, prin blocarea parlamentarilor puterii sa isi exercite un vot democratic la motiunea de cenzura, indiferent de sensul votului, precum si prin acapararea balcoanelor salii de plen cu aplaudaci de la ministerul Elenei Udrea. Sigur ca traiesc o dezamagire, asa cum o traiesc majoritatea romanilor, insa, istoria recenta ne-a demonstrat ca romanii isi pot lua singuri soarta in propriile maini si stim bine cum s-a incheiat cel de al XIV congres al PCR, prin realegerea tovarasului Ceausescu, in timp ce romanii asteptau revolutia in foame, frig si bezna. Astazi am trait inceputul sfarsitului epocii Basescu PDL si viitorul va demonstra ca aceasta clica care a acaparat vremelnic puterea va sfarsi prin intrarea in partea neagra a cartii de istorie. Ramane sa vedem cat de curand si cum. Eu sper sa fie cat mai repede si pe cai democratice, pentru ca asta este singura sansa a Romaniei.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Salvati Valea Bistritei ! Hidroelectrica vrea sa mute apa pe sub munte din dreptul loc. Dorna Arini si pana la Borca .

anonim spunea...

http://www.monitorulsv.ro/Local/2010-11-06/Ministerul-Sanatatii-da-71-de-milioane-de-lei-pentru-reluarea-lucrarilor-la-spitalul-Falticeniului
Eu intreb oare sa faci cladire pe o structura de acum 20 ani nu dai bani mai degeaba??? orisicum cred ca tot cei care prind in falticeni lucrari aia vor prinde si acum la lucrarea spitalului.
Si mai uita-te pe cronica de falticeni sa vezi ce proasta e lumea le i-a guvernu din salarii si ei casnd vine unu de acolo sunt primitori. Daca eram acolo cred ca nici nu il bagam in seama.

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@anonim
In vara anului 2008 a fost prezent la spitalul de la Falticeni ministrul sanatatii Eugen Nicolescu, inainte de trecerea lui Tofan la PDL.
Primire buna, promisiuni, alocare de 50 miliarde lei vechi. In 2009 spitalul a avut pozitie in bugetul de stat 10 miliarde. Alocati zero. In 2010 alocare bugetara 10 miliarde. In fapt cheltuiti zero.
Acum vine Cseke, ministrul udmr al sanatatii si anunta alocare unei sume uriase, sute de miliarde. Primire buna, promisiuni electorale, etc.
Si pe mine ma mira modul in care acceptam prea usor ceea ce se intampla, si cred ca nimeni, sau aproape nimeni nu mai crede in povesti.
De ce nu se finanateaza spitalul? Asta e o intrebare buna. 1 supradimensionarea in proiectare (acum 20 de ani era o alta viziune) 2 proximitatea Falticeniului fata de Suceava. 3 lipsa banilor pentru investitii

Concluzie. Daca vor fi ceva transferuri de fonduri, acestea vor fi tocate exclusiv de clientela politica a pdl, oar Falticeniul va ramane cu acelasi spital pe care il stim de 150 de ani si care i-a oferit, culmea, o distinctie omagiala ministrului sanatatii Cseke Atila.
Asta e tara pe care ne-o impun Basescu, Boc si toata gasca lor. Mai acceptam mult?

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@anonim
In 2008 nu s-a cheltuit niciun leu.

anonim spunea...

uite ca s-a luat atitudine cu spitalu http://www.suceava-news.ro/stiri/guvernul-a-aprobat-alocarea-a-10-miliarde-de-lei-vechi-pentru-spitalul-din-falticeni/ Daca nu luati atitudine o sa pierdeti din nou tot incepand de la primarii si tot asa. Fiti mai fermi pe pozitie sa ne-am saturat de pdl-isti astea ...

anonim spunea...

http://officenews.info/2010/11/71-de-milioane-de-lei-alocati-pentru-construirea-noului-spital-din-falticeni/