luni, 14 iunie 2010

Amenintari pedeliste

PDL-ul incepe sa aiba emotii la Suceava, o fi caldura de afara, sau neputinta guvernarii, chiar nu mai are nicio importanta. Cert este ca, dupa mitingul de sambata la care au participat 2000 de suceveni, pedelistii incep cu amenintari, pe care le gasiti

http://www.monitorulsv.ro/Politic-local/2010-06-14/Onofrei-considera-ca-PSD-istii-puteau-umple-galetile-portocalii-cu-ce-au-furat-in-ultimii-20-de-ani.

Iata si reactia mea:

Dacă se adeveresc spusele sale, senatorul Orest Onofrei este pasibil de infracţiunea de tăinuire a infractorului.

Sunt 100% convins de faptul că senatorul Orest Onofrei a făcut ieri o declaraţie politică, atunci când afirma : „Vreau să-i transmit lui Cătălin Nechifor în nume personal un avertisment şi el o să înţeleagă despre ce este vorba. Când a participat la golănia de la Muzeul Irimescu din Fălticeni nu m-a sunat să mă ia şi pe mine complice”. Totuşi, ţinând cont de vocabularul domniei sale pe care şi l-a însuşit de-a lungul carierei profesionale şi politice, este obligatoriu ca Orest Onofrei să clarifice golănia la care s-a referit. Totodată, solicit organelor statului, Procuratură şi DNA, să se sesizeze din oficiu la acuzaţiile senatorului PDL şi să clarifice dacă este vorba de o faptă penală, pe care Orest Onofrei dacă o cunoştea nu trebuia să o tăinuiască până în prezent, sau dacă este vorba despre o golăneală metaforică specifică stilului distinsului meu coleg de Parlament.
Vreau să le transmit PDL-iştilor că nu pot fi şantajat şi nici ameninţat, iar dacă domniile lor ar deţine probe sau indicii asupra unor presupuse fapte ilegale, sunt obligaţi, în conformitate cu legislaţia românească în vigoare, să le facă cunoscute organelor de anchetă ale statului.

Niciun comentariu: