duminică, 30 mai 2010

Tu alegi!

Tinerii social-democraţi suceveni vor organiza luni o acţiune prin care să atragă atenţia că banii din taxe şi impozite sunt direcţionaţi greşit de guvernanţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al TSD Suceava, Olga Iosub, este vorba despre o colectare de fonduri de care se vor ocupa două grupuri de tineri social-democraţi, acţiunea urmând să înceapă din faţa sediului PDL Suceava.
Olga Iosub a precizat că unul dintre grupuri va colecta fonduri într-o găleată portocalie inscripţionată cu mesajul electoral al lui Traian Băsescu din campania electorală de anul trecut, iar banii strânşi vor fi trimişi, în maxim 24 de ore, prin mandat poştal, la Secretariatul General al Guvernului, a spus Iosub. În acelaşi timp, un alt grup va colecta fonduri pentru pensionari într-o cutie de carton, banii urmând să fie folosiţi pentru achiziţionarea de alimente strict necesare care vor fi împărţite unor pensionari suceveni cu pensii minime.

Olga este o tanara de 18 ani si jumatate pe care am descoperit-o de curand, chiar daca a fost simpatizant PSD de la varsta de 16 ani. Impreuna cu tinerii din Suceava incepem un nou parcurs, aproape de oameni si prin care vrem sa trecem din stadiul teoretic in practica.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ne-am saturat de simpatizanti! O sa ramai cu ei si cu "Vente-buze umede"! aa,......si cu pustii de 14 ani a lui finutzu ca pe noi nu ne mai prostesti!!!

Anonim spunea...

Nu inteleg de ce ataci in halul asta? Am citit si celelalte comentarii si scuze dar, unde sunt cei 7 ani de acasa? Nu mi se pare normal sa ataci in permanenta pe cineva

Anonim spunea...

lasa vrajeala,, "buze umede"!!