luni, 31 mai 2010

Emil Boc 2,52 lei, Romania - priceless
Astăzi, 31 mai 2010, Organizaţia Judeţeană de Tineret PSD Suceava a organizat în municipiul reşedinţă de judeţ, acţiunea ”Alege stânga sau dreapta”.

50 de tineri social democraţi, împărţiţi în două echipe, au pornit din faţa sediului PDL către Consiliul Judeţean Suceava atrăgând atenţia sucevenilor că banii lor din taxe şi impozite sunt direcţionaţi greşit de către actualii guvernanţi.
Un grup de tineri a colectat, într-o găleată portocalie inscripţionată cu mesajul electoral al lui Traian Băsescu, bani pentru bunăstarea personală a membrilor cabinetului Boc iar celălalt grup a colectat bani pentru achiziţionarea de alimente de bază pentru pensionari. Sucevenii au fost receptivi la acţiunea tinerilor social democraţi, astfel încât, la încheierea acţiunii, în faţa Palatului Administativ din Suceava, s-a constatat că sucevenii şi membrii noştri de partid au donat pentru pensionari suma de 330 Ron iar în găleata portocalie aceştia au aruncat 2 lei şi 52 de bani precum şi o piatră dintr-o bordură. La ora 13.00 cei 2 lei şi 52 de bani au fost expediaţi prin mandat poştal pe adresa Guvernului României, primului ministru Emil Boc.
În cursul zilei de astăzi, tinerii social democraţi vor cumpăra alimente de bază pentru 20 de familii de pensionari nevoiaşi, din cartierele sucevene Burdujeni şi Iţcani, pachetele urmând să fie înmânate personal de către tinerii participanţi la acţiune.

4 comentarii:

Marius Visan spunea...

Exercitiu de imagine ?

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@marius
tu ce crezi?

Anonim spunea...

e plin partidul asta de papagali!! cica 50 de tineri!!! cred ca erau 16 din care mai mult de jumatate erau minori(...si inca sub 16 ani))
RUSINE :((((

Anonim spunea...

E bine asa! E un inceput. Am o varsta suficient a si acum ma simt mai putin libera decat inainte de 1989. Macar atunci mai glume am din cand in cand...