joi, 25 martie 2010

Lionel Messi si stupurile Elenei Udrea

Mega stirea saptamanii este venirea potentiala, de Paste in Bucovina, a lui Lionel Messi, celebrul fotbalist argentinian de la FC Barcelona, asa cum spunea Gheorghe Flutur, mai mult sau mai putin pe surse.

La bataie mare este si declaratia Elenei Udrea de astazi 25 martie, la Suceava, care spunea că a văzut în Polonia cum turiştii puteau vedea cum lucrează apicultorii şi se uitau la stupurile de albine.

Senzatia mea este ca Elena Udrea confunda stupurile cu stupii si nupii cu nupurile. Ma rog, o fi destul de greu de gestionat puscoiul de bani de la ministerul dezvoltarii si desigur turismului.

Despre povestea lui Gheorghe Flutur cu Lionel Messi, adevarul este pe undeva pe la mijloc. Cu o mica diferenta. Intr-adevar este vorba de Messi, Ionel Messi, asa i se spune de catre colegii de la munca, pentru ca Ionel zis Messi este un bucovinean din Botosana plecat la munca in Spania si este unul dintre cei mai buni mesteri in rigips din peninsula iberica. Si mai e un lucru important, Ionel Messi joaca fotbal, este atacant la Barcelona, dar nu la FC ci la AC, o echipa formata din imigranti de diverse nationalitati care lucreaza in metropola spaniola.

Vestea proasta, totusi, este ca Ionel Messi nu poate veni in Bucovina de Paste, dar va veni cu siguranta in vara, atunci cand majoritatea celor plecati in afara se reintorc acasa pentru concediu.

Hai Barcelona. Oare care o fi pluralul? Barcelonuri???!!!

2 comentarii:

anonim spunea...

stupurile de albine = stupidele de PDL (totusi imi pare rau de albine ca le compar cu PDL ca nu marita). Se mai rade de Vanghelie dar Elena "care este" nu e la fel?

Mihai spunea...

Cred ca o sugestie in loc de o remarca ar fi fost mai folositoare si nu cred ca Udrea a facut o greseala ca asta.