luni, 11 ianuarie 2010

Tristetea ministrului Vladescu

Via Mediafax

Deputatul PSD Cătălin Nechifor l-a întrebat, joi, pe ministrul de Finanţe dacă majorarea ajutorului de înmormântare nu e o măsură populistă în condiţiile în care opoziţia e acuzată de discursuri populiste, la rândul său Sebastian Vlădescu replicând că e un lucru trist care nu e bine să fie discutat.

Deputatul PSD Cătălin Nechifor l-a întrebat, în contextul în care parlamentarii opoziţiei sunt acuzaţi de putere de "discursuri populiste", dacă nu cumva şi măsura Guvernului privind majorarea ajutorului de înmormântare este tot o chestiune care ţine de populism.

În replică, Sebastian Vlădescu a spus că este o chestiune tristă, despre care crede că nu e bine să se discute.

"Ajutorul de înmormântare e trist, nu ştiu dacă şi populist. E cert un moment trist şi nu cred că e bine să discutăm de el", a spus Vlăsescu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu ati reusit sa va impuneti nici un amendament cu priza la oameni.Am spus de mai multe ori, ca cei din P.D-L au doctrina de stanga-dreapta.Ce criticati ati fi fost daca acest amendament cu ajutorul de inmormantare venea de la P.S.D.
Oare, voi trai sa vad pe acesti indivizi aroganti care ne conduc,ca vor da socoteala pentru saracia in careau au adus tara.De ce nu-i intrebati ce au facut cu banii,pe care i-au luat cu imprumut.De ce nu-i intrebati cum s-au imbogatit.Ce buna ar fi fost acum Legea 18.