marți, 8 decembrie 2009

am invins comunismul - ho ho ho - sa traiti bineeeeeee!!!

Adevaratele momentele ale vietii sunt acelea in care pierzi (NB inca nu cred traian basescu va fi presedinte pentru al doilea mandat).
Am mai trecut prin experinta asta si in viata privata, prin 2000 si in cea politica in 2004. La astfel de momente iti vezi prietenii adevarati. Cand stai langa telefon si vezi ca cei care in urma cu cateva zile te sunau de zor, cand se dadeau alaturi de cauza pe care o sustineai si cand acum te suna doar cei foarte apropiati, cei care sufera alaturi de tine, astea sunt momentele in care poti sa pretuiesti cu adevarat viata si ceea ce ai langa tine.
Duminica seara am vazut la K10 (sediul PSD central) o gramada de oameni, pe unii si nu putini nu ii vazusem niciodata. Luni eram doar intre noi, cei care am crezut in Mircea Geoana si care mai credem ca alegerile au fost fraudate.

O astfel de lectie e extrem de utila, cred ca orice persoana care vrea sa devina lider ar trebui sa treaca prin asta. E o lectie pe care nu o poti invata nici din carti si nici la cursuri. E o lectie puternica, o lectie despre cat de dura e viata. Am mai trecut prin asta, ma repet, voi fi mai hotarat sa merg mai departe, si vreau sa le multumesc celor care cred in mine. Sustinerea lor conteaza si am simtit-o in aceste zile.
Va veni si soarele pe strada noastra. Nu stiu cat de repede, nu stiu cat de usor. Dar am incredere si am si timp.

3 comentarii:

un vechi prieten spunea...

... avem exact ceea ce meritam: o tara si un presedinte a marlaniei si badaraniei. Nu victoria lui Basescu ma intristeaza si nici frauda PDL-istilor ci cele 5 miliane de romani care au votat un personaj de cea mai joasa speta.
Suntem asa cum suntem ca popor: cu o inclinatie obsesiva catre facil (vezi manelele), detestam lucrurile si oamenii profunzi (vezi succesul marilor intelectuali romani exclusiv in afara tarii), apreciem "smecheria" si nesimtitirea, etc.
Dar poate toate astea pot constitui si un punct de plecare, pentru ca nu cred ca vom avea altfel de oameni in fruntea statului daca nu vom reusi sa civilizam poporul asta amarit ...
Iar asta nu se va intimpla nici repede si nici usor si va fi nevoie mai ales de increde si timp ... la nivele diferite toti avem f. multa treaba asa ca spor! :-)

anonim spunea...

nu stiu trebuie sa fii cretin sa votezi basescu.In al doile rand nu cred ca ar trebui sa voteze cei care sunt plecati de prea mult timp in strainatate. De ce trebuie sa trag eu consecintele care sunt in tara pentru unul care nu mai vrea sa auda de romania dar are el drept de vot. Cumde b1 si otv stiau rezultatele asa cum au iesit in final si nu cele de la sondaje?
Spersa se rezolve ceva la curtea constitutionala dar cand ai vazut in romania justitia sa isi faca treaba?l-a ajutat sri pe basescu si sa nu-l ajute justitia care e asa de corupta?????

Anonim spunea...

votul ? ... Sorin Ovidiu Vintu ... FNI .. Iliescu ... nu ne vindem tara ... Nastase ... matusa tamara ... nu iti convine cum a votat diaspora ? convinge diaspora sa te voteze ! asta este solutia ! nu incerca sa "furi" prin limtarea dreptului la vot ! Ce urmeaza sa-ti nasca mintea comunista ? Cei ce nu se inchina la Sf. Ilici nu au dreptul sa voteze ? Nu mai confunda sondajele cu rezultatele reale validate ! Prostanacul a dovedit ca habar nu are sa piarda ...