joi, 5 noiembrie 2009

Scufita Rosie - varianta remixata 2009

Scufita Rosie e din ce in ce mai speriata de lupul cel rau, a auzit despre el ca ar vrea sa-i scoata familia din apartamentul cu doua camere si sa o mute intr-o garsoniera.

In prima faza,in afisele electorale lupul aparuse cu un ochi mai mare decat celalalt, dar din pacate administratia lupilor, precum si institutul pentru studii lupice nu au dat niciun raspuns, nici despre marimea ochiului si nici despre banii cu care s-au tiparit afisele.

Astazi lupul si-a schimbat si vocea, dupa ce a dat o fuga prin padurea Teleormanului si dupa ce se suparase rau de tot ca lupisorul croitor a fost dat afara din casuta bunicilor.

Ma tem ca lupul vrea sa o manance pe bunicuta.

Insa, dragi copii, stati linistiti, povestea scufitei rosii se tremina cu happy end, iar lupului cel rau ii va veni de hac vanatorul cel iscusit.

Ultimul episod: 6 decembrie 2009.

4 comentarii:

Anonim spunea...

@TUTUROR,
AVEŢI ÎNTREBĂRI ?
http://sfinx777.wordpress.com/2009/11/05/bulgarele-se-rostogoleste-basescule-a-fi-sau-a-nu-fi-presedinte/

Anonim spunea...

bun asa. o sa ne batem in povesti, snoave si fabule. si asa vine gripa peste noi:D

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@elful de la mare
Eu fabulez pe blogul meu. Altii fabuleaza in spatiu public sau chiar recitam poezii in parlament

Anonim spunea...

Sunt curioasa care e finalul sper sa fie unul cu adevarat happy end. E din ce in ce mai greu in tara asta iar cu bani nu mai spun k un profesor cu definitivat deducere pt 2 copii si vechime la cartea de munca 6 ani are 950 lei. Oare basescu ar puteat trai macar o saptamana cu bani astea (avand in vedere k o stila de whisky e 90 lei )???????