marți, 24 noiembrie 2009

Sa traiti bine! Inca 11 zile

via newsbucovina

Moldova a revenit la social-democraţie după votul din 22 noiembrie şi în cel de-al doilea tur de scrutin surpriza va fi provocată de Suceava pentru că „valul creat nu mai poate fi oprit nici măcar de rezistenţa PD-L cantonată pe dealurile Bucşoaiei”, a declarat cu convingere prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor.

„Revoluţia portocalie pe care a pornit-o Gheorghe Flutur şi PD-L în nord-estul României s-a stins după ce judeţele Botoşani şi Neamţ au votat majoritar pentru Mircea Geoană, iar vântul schimbării începe să bată şi în partea de sud-est a judeţului Suceava”, a spus Nechifor, care a ţinut să evidenţieze că „românii, indiferent de locul în care trăiesc, nu trăiesc bine şi s-au săturat de scandalul, ura şi dezbinarea instaurată în cei 5 ani de mandat ai lui Traian Băsescu”.

Parlamentarul sucevean a mai subliniat că alegătorii au transmis că doresc normalitate şi soluţii coerente de guvernare cu Klaus Iohannis prim-ministru. „Semnalul transmis de alegători în primul tur al alegerilor prezidenţiale este unul de normalitate şi de acceptare a unei soluţii coerente de guvernare, în jurul PSD, PNL şi UDMR, având prim-ministru în persoana lui Klaus Iohannis şi preşedinte pe Mircea Geoană”, a spus Nechifor.

Şeful campaniei naţionale a PD-L pentru alegerile prezidenţiale, Gheorghe Flutur, a declarat, după ce Traian Băsescu şi-a depus candidatura la Preşedinţie că se declanşează a doua revoluţie portocalie în Moldova. Flutur a spus că această revoluţie portocalie se va finaliza în 6 decembrie, când întreaga Moldovă va fi portocalie.

6 comentarii:

anonim spunea...

cred ca in general va fi bine pt geoana iti dai seama ca si primari PSD care erau dezorientati cand vad ca e alianta cu PNL il lasa naibi pe Fluture. Cati bani se vor da pentru un vot lui Basescu in turul II din cate am inteles costa 50 lei. La betivani prinde si la oameni saraci.

anonim spunea...

Filmarea cu basescu inca un motiv ca e bau- bau pentru copii

Anonim spunea...

http://www.vestul.ro/stiri/2174/cum-m-au-convins-cei-de-la-pdl-sa-votez-cu-mircea-geoana.htm

anonim spunea...

Alegătorii din zona Fălticeni şi-au declarat susţinerea pentru Traian Băsescu
Politic local - Dan COMAN
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, la sfârşitul săptămânii trecute, cu alegătorii din patru comune din zona Fălticeni, respectiv Preuteşti, Hârtop, Râşca şi Bogdăneşti. Alături de Romică Andreica şi omul de afaceri Vasile Dediţă, prezenţi la aceste întâlniri, Gheorghe Flutur a apreciat că Traian Băsescu a obţinut, în zona Fălticeni, un rezultat electoral foarte bun, iar în turul al doilea de scrutin va reuşi să câştige alegerile chiar şi în localităţile conduse de primari PSD.
În faţa alegătorilor din cele patru comune, Flutur i-a criticat pe liderii PSD, afirmând că aceştia dezinformează populaţia atunci când afirmă că nu vor mai fi acordate pensiile sau că se va renunţa la intabularea gratuită a terenurilor.
Gheorghe Flutur a precizat că Traian Băsescu este cel care a susţinut creşterea pensiei minime.
„Cetăţenii nu mai pot fi atât de uşor păcăliţi cu astfel de subiecte. Oamenii au înţeles acest lucru şi şi-au declarat susţinerea pentru Traian Băsescu. Aceasta pentru că ei au înţeles că interesul comunităţii în care trăiesc nu poate fi pus înaintea intereselor celor din PSD. Şi mai mult, Mircea Geoană nu poate reprezenta un sprijin pentru judeţul Suceava”, a spus Flutur.

mihai spunea...

E cazul ca acesti oameni sa se trezeasca,sa inceteze sa mai creada in promisiuni.E timpul sa ceara si sa vada fapte reale.Traian basescu,da,Traieste bine...dar ei? E timpul sa se puna capat acestei mascarade lacrimogene!

Anonim spunea...

daca Geoana e mina in mina cu nea Vintu... atunci votezi pe Geoana = votezi cea mai mare tzeapa din finantele apocaliptice ale Romaniei ... FNI ... adevarat ?