joi, 19 noiembrie 2009

cumpar pastile impotriva starii de greata

1989, Toamna, undeva in Romania

Caravana de maşini se îndreaptă apoi spre cel de-al doilea obiectiv al vizitei –  unde tovarăşul Nicolae Ceauşescu, tovarăşa Elena Ceauşescu sînt întîmpinaţi cu urale şi ovaţii, expresie a dragostei şi stimei pe care oamenii muncii le nutresc pentru cel mai ilustru fiu al poporului român. Un grup de copii le oferă flori, îmbrăţişează cu afecţiune oaspeţii dragi. (...) Recunoscători din adîncul inimilor secretarului general al partidului pentru contribuţia inestimabilă la dezvoltarea şi modernizarea întreprinderii lor, pentru tot ceea ce a făcut şi face spre binele patriei socialiste şi al întregului popor, pentru tot ceea ce întreprinde în uriaşa şi nobila activitate pusă în slujba ...  

Cam asta se scria in mindra corabie, despre maretul cirmaci

2009, Toamna, undeva in Romania

„Caravana portocalie” a poposit ieri în localităţile Udeşti şi Vereşti cunoscute ca fiind fiefuri ale social democraţilor. Sub directa coordonare a secretarului general al organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul  şi a vicepreşedintelui PD-L Suceava, tinerii democrat liberali îmbrăcaţi în haine portocalii au distribuit locuitorilor materiale electorale cu mesajul preşedintelui Traian Băsescu, candidatul susţinut de PD-L pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni şi au chemat lumea la vot pe 22 noiembrie şi 6 decembrie. Democrat liberalii s-au arătat plăcut surprinşi să constate că deşi fiefuri PSD majoritatea locuitorilor din cele două localităţi îl preferă pe Traian Băsescu. „Majoritatea cetăţenilor din cele două comune şi-au declarat susţinerea pentru Traian Băsescu şi au spus că-l vor vota la alegerile prezidenţiale.

Asta se scrie acum despre marele comandant de nava

Am pierdut 20 degeaba. Mai avem o sansa in 6 decembrie.

4 comentarii:

anonim spunea...

esti ferm convins ca o sa fie presedinte geoana? tare as vrea dar imi este cam frica de fraudarea alegerilor. Dar de Crin crezi ca are vreo sansa? Am auzit mai multa lume care totusi nu au fost de mult pe la alegeri ca se duc si voteaza cu Crin ca cica au incredere in el. Imi vine greata de campanii de acu sper sa se tremine mai repede.

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@anonim
Sunt sigur. Crin incearca si el marea cu degetul.

anonim spunea...

Balan a spus ca a votat UN PRESEDINTE JUCATOR Mie in acest context mi se pare cu totul deplasat cuvantul jucator. Ma duce cu gandul la ceva negativ . Mai bine ar fi jucator de pocker decat jucator cu viitorul oamenilor. Sa nu spunem ca oameni o duc din ce in ce mai rau mai ales acum cu CFL (Concediu fara plata ) numai sa vezi ce minte ingusta au cei de la pdl

Anonim spunea...

Daca oamenii lui Iliescu inca mai au sanse sa cistige niste alegeri ... DA sau pierdut 20 de ani. Pe de alta parte TOTI politicienii romani provin din rindurile fostului PCR / UTC sau au fost "crescuti" de catre fostii mari sefi PCR / UTC. Nu ai de unde "scoate" o clasa politica dupa 50 de ani de comunism si cel putin 4 generatii de indoctrinare. La fel ca si U.S.A. (1910-1960) si Romania va avea nevoie de aprox. 50 de ani de exercitii democratice si reducerea coruptiei cronice.