joi, 15 octombrie 2009

Zeus a mutat

reactie la desemnarea premierului de catre Traian Basescu

Prin desemnarea făcută, Băsescu confirmă că nu şi-a propus să rezolve criza economică

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, joi că prin nominalizarea făcută pentru postul de premier preşedintele Traian Băsescu adânceşte criza economică şi confirmă că nici el şi nici Guvernul nu şi-au propus să rezolve criza economică.
"Preşedintele Traian Băsescu adânceşte criza economică, politică şi guvernamentală şi confirmă că nici el şi nici Guvernul nu şi-au propus să rezolve criza economică", a spus Nechifor.
El a arătat că preşedintele Traian Băsescu nu înţelege că PDL este partidul care nu mai are capacitatea de a guverna ţara şi că majoritatea din Parlament nu este alături de PDL şi că trebuie să înţeleagă că majoritatea din Parlament a decis că nu mai vrea PDL în Guvern.
"Preşedintele Băsescu sfidează însă matematica elementară şi logica de bun simt, refuzând desemnarea unui premier susţinut de o majoritate confortabilă în Parlamentul României. Fie domnia sa nu înţelege că 65% este mai mult decât 35%, fie consideră că deja Parlamentul este unicameral, are 300 de membri, iar cei 170 de parlamentari PDL ar fi majoritari", a mai spus Nechifor.
El crede că Traian Băsescu desconsideră Parlamentul ales uninominal ca reprezentant al electoratului din România.

Niciun comentariu: