luni, 26 octombrie 2009

Tunsu si fluieratu

Prim-vicepreşedinte PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, susţine că duminică, la Târgul Mărului din Fălticeni, Gheorghe Flutur a transmis susţinătorilor PD-L să huiduie delegaţia PSD care-l însoţea pe Mircea Geoană, candidatul social-democrat la preşedinţia României. „A transmis îndemnul de luptă pentru a fluiera delegaţia PSD şi pe Mircea Geoană. Flutur a tuns oile şi e normal să fluiere acum şi să urdărească la stână”, a declarat luni liderul social-democrat, în cadrul unei conferinţe de presă.

El a spus că PD-L a pregătit sâmbătă contramanifestaţii de genul celei de la Fălticeni şi în Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc, dar că nu s-au concretizat pentru că Gheorghe Flutur nu era în judeţ.
Nechifor a mai arătat că locuitorii din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni au dat un semnal de normalitate când au condamnat acţiunile unor susţinători ai PD-L pregătiţi să fluiere delegaţia PSD şi a lui Mircea Geoană care a întreprins un turneu electoral în judeţul Suceava.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Esti bolnav omule, ce ai cu afisele lui Base. Esti asa te prost incat nu merita atentia. Ale lui Geoana cum sunt? ROSII ca ale comunistilor. De asta trebuie sa se sperie nu numai copii ci si intreaga omenire. JOS COMUNISMUL si fiul securistului Geoana (bine ca a crapat...). Ei, cum ti se pare comentariu? Iti convine? Cum te simti cand ti se raspunde cu aceiasi moneda?

anonim spunea...

Ai spus bine si in emisiunea de aseara ce ai spus si sincer chiar nu am inteles nimic de la Lungu in apararea lui basescu ceea ce e in avantaj . Am fost la medicul de faminie saptamana trecuta unde era plin de lume la vreo 40-50 ani si spuneau oricine ar iesi numai chiorul asta nu. Apropo de cei ai spus ca e bau-bau basescu sunt niste comentarii pe newsbucovica cum ar fi frumos basescu si tu ai minti dar cred ca sa fii si gay si nu te-ai duce cu el dar daca stau mai bine si ma gandesc nu stiu de Balan oare ar trebui sa il intrebam de frumusetea lui Basescu? :))

anonim spunea...

PDL au un conducator comunis intre ceausescu e legatura de nume cu basescu CEAU(BA)SESCU am citit la Badea pe blog. Tot el spunea k In Romania, Ceausescu trebuie sa cada o data la douazeci de ani. CRED CA E TARE DE TOT IDEEA

anonim spunea...

am dar de un site www.nufigeoana.ro numai oftica de anti geoana in care din prostanac nu il mai scoate sa fie de disperare ca nu mai stiu ce sa faca?