joi, 29 octombrie 2009

Scrisoare deschisa

Scrisoare deschisa adresata Domnului Senator PDL Orest Onofrei

Domnule Senator,

In singura declaratie politica pe care ati sustinut-o in mandatul dumneavoastra de senator, afirmati urmatoarele: "In primul rand avem probleme imense si comportamente extrem de diferite cand vrem sa definim respectul cuvenit unei persoane. Am desfiintat, renegat, modificat si adaugat Codul bunelor maniere, incat nu mai intelegem nimic". Nu intamplator, titlul acestei declaratii este "Schizofrenia noastra respectuasa" si cred ca prin ultima dumneavoastra aparitie in presa suceveana, va incadrati perfect in categoria politicienilor maladivi, incapabili sa accepte pluralismul politic si libertatea de exprimare. Limbajul dumneavoastra, ce-i drept extrem de colorat, poate fi mai degraba al unui prozator ratat, decat al unui intelectual asa cum va pretindeti, sau al unui fost consilier judetean, fost deputat (pentru cateva ceasuri), fost prefect, fost subprefect si in curand fost senator. Faceti parte din categoria fostilor, a celor care nu au lasat nimic bun in urma lor.
Nu ati inteles nimic in ultimii 20 de ani, chiar daca pasii politicii v-au purtat prin PNTCD, PNL si PDL si de aceea veti primi respect de Zero Rest, domnule Orest Onofrei, nu din partea mea ci din partea electoratului si a celor care va sunt aproape si pe care i-ati "des amagit". Nu ma astept sa va schimbati conduita politica si nici nu cred ca veti urma indemnul discipolului dumneavoastra, domnul Gheorghe Flutur, care facea apel la o campanie decenta si de bun-simt, in urma cu doua zile. Nu pot sa ma cobor la inaltimea dumneavoastra, insa, tineti minte domnule inca senator: "de ce va e frica, nu scapati". Mai sunt 36 de zile.

Ioan Catalin Nechifor
deputat PSD de Falticeni

4 comentarii:

anonim spunea...

Mai bine i-ar fi frica lui orest de ai lui ca iubitul lui basescu vrea referendum si am citit ca ar avea scaun cu 3 picioare daca iese cum vrea baselu s-ar putea sa ii cada de sub el.

anonim spunea...

Lui orest ar trebui sa-i fie frica de ai lui ca la comanda marinarului s-ar putea sa parasesca vasul sa-l arunce in apa , dar acum da vedem cu o sa-i faca flutur apa mai rece daca nu ii da un post sau mai calda daca totusi are ce prinde.

anonim spunea...

Sloganul electoral al lui Base:
Sa traiti cum va da Domnu’
Sa mancati ce-a taiat Ciomu


Elena: Noi ne tragem din Traian.
Corul: Ea si-o trage cu Traian.
Cetatenii: Sa i-o tragem lui Traian!

P.S.Nu sunt autorul operei. Dar mi-ar fi placut mult.

calu balan spunea...

Who is the next JOKER?!
Stalin: Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile(…)
http://gandeste.org/sondaje/who-is-the-next-joker/6990