miercuri, 21 octombrie 2009

Incepe campania

Peste cateva ore se va da startul pentru Romania.
Am ajuns in seara asta la Vatra Dornei, locul unde m-am nascut si de unde vom incerca sa rostogolim bulgarele la vale.
Daca in urma cu cateva luni situatia era clara, Traian Basescu castiga relaxat un nou mandat, acum lucrurile s-au complicat rau de tot pentru
PDL si seful sau.
Sambata asta sper sa dam un semnal puternic si de la Suceava, mai ales in zona de munte, considerata ca fiind sub influenta portocaliilor.
Am o placere deosebita sa plec in aceasta campanie din locul unde m-am nascut, nu stiu cand voi reveni, pentru ca voi fi alaturi de Mircea Geoana in multe din judetele patriei, dar sunt convins ca voi veni cu el ca presedinte al Romaniei. Cat de curand.

4 comentarii:

anonim spunea...

Bafta in campanie sa fie de bine cu Geoana presedinte , Base naufragiat iar la nivel local sa ii cantam lui Flutur cantecul pentru copii " Fluturas nu mai ai aripioare "
" NU mai esti fluturasul din soare ,
Care Zboara din floare in floare
Fluturas nu mai ai aripiare
Domnul conte ti le-a retezat. "

Consider ca ar fi o idee buna nu?

Livius spunea...

Doi amici, membri PSD, din Romania , se intalnesc pe 5th Avenue , in New York :
- Ce faci, Ioane, cum ai ajuns pana aici?
- Exact ca si tine: intr-o zi m-a trimis seful sa duc la banca o suma importanta de bani!

Anonim spunea...

Esti bolnav omule, ce ai cu afisele lui Base. Esti asa te prost incat nu merita atentia. Ale lui Geoana cum sunt? ROSII ca ale comunistilor. De asta trebuie sa se sperie nu numai copii ci si intreaga omenire. JOS COMUNISMUL si fiul securistului Geoana (bine ca a crapat...). Ei, cum ti se pare comentariu? Iti convine? Cum te simti cand ti se raspunde cu aceiasi moneda?

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@anonim
Deci ma simt ok. Si vad ca merita atentia, intru-cat ati postat acest mesaj de 4 ori la rand. Mersi si succesuri. Stiti la ce ma refer