luni, 26 octombrie 2009

Flutur copy paste

Este curios faptul ca seful de campanie al PDL pe tara pentru alegerile prezidentiale isi gaseste timp sa ajunga si prin judetul in care este presedinte de consiliu judetean. Dupa o perioada lunga in care a uitat de judet, Gheorghe Flutur a venit pentru cateva ore sa organizeze contra ofensiva la actiunea ampla de campanie a lui Mircea Geoana in judetul Suceava. Flutur intelege ca a pierdut startul campaniei si isi da seama ca pierde teren in fiecare zi, teren care parea favorabil pentru revolutia portocalie din Moldova. Ii sugerem domnului Flutur, daca tot face campanie alaturi de Mircea Geoana, in loc sa provoace huiduieli cu tineri energizati usor, sa vina direct in stafful nostru, unde putem sa mai gasim posturi libere de lipitori de afise. Flutur si PDL si implicit Traian Basescu s-au compromis astazi la Falticeni, dovendind inca o data totalitarismul si disperarea de a instaura statul dictatorial in Romania.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Hmm, il cunosc de multi ani si nu inteleg cum se poate schimba un om asa de mult. Dezamagitoare prestatie, a devenit cum se spune "mai catolic decat papa"... Ce sa fie, puterea sau santajul?

anonim spunea...

Sincer imi este mie rusine de nesimtirea PDL. Poate nu ai prea vazut dar erau pe acolo viceprimarul si primarul sucevei, Fluture, parca PArdau , consilierii PDL FAlticeni multi dintre copii eurau adusi din suceava, corbu ameninta pe acolo pe cei de la PSD. Eu cred ca le
este frica.Poate ca ar trebui sa faceti si voi la fel sa fiti mai agresivi cu ei si nu stiu dar cred ca platesc mult mai multi copii sa faca campanie. INca ceva am observat cei de la PDL dadeau chibrituri sacose cu ei (ceva mai util omului ca pana la urma e si un pic profitor) pe cand cei de la PSD aveau foi cu Geoana care omul le arunca ca nu avea ce sa faca cu ea parerea mea dar si ce am vazut in piata nada florilor.

anonim spunea...

Cred ca ar fi bine cand vine prin judet marinarul sa va uniti si sa aduceti munti oameni care sustin PSD cu niste portavoci imprumutate de undeva cu multa sonorizare si cand vine base sa stigrati sa ii acoperiti pe PDL sa le platiti cu aceeasi moneda dar il faceti si de caca pe Flutur in fata lor. Asa cred nu ? ce parere ai????

Anonim spunea...

Buna ziua, fac un mini sondaj despre cine va fi presedinte AICI: http://cllodvl.wordpress.com/2009/10/26/pe-cine-ar-trebui-sa-votam-ca-presedinte/

Anonim spunea...

Nu cred ca toti trebuie sa ne coboaram la nivelul troacei in care se joaca Basescu, pentru "a-i plati cu aceeasi moneda".

anonim spunea...

in primul rand Flutur a spus ca a fost o actiune PDL si a intrat geoana peste ei nu se pune ca s-au dat bani de la primarie 5000 lei (scrie pe " cronica de Falticeni" acu vreo doua luni k a fost pe ordinea de zi a consiliului local)nu din bani PDL si in al doilea rand acolo a inceput sa fluiere Dulgeru om de la PDL era si marele avocat Nacu care a indraznit sa dea pepene lui Geoana si toata plevna PDL.

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@...
asta e adevarata fata a PDL

Anonim spunea...

Esti bolnav omule, ce ai cu afisele lui Base. Esti asa te prost incat nu merita atentia. Ale lui Geoana cum sunt? ROSII ca ale comunistilor. De asta trebuie sa se sperie nu numai copii ci si intreaga omenire. JOS COMUNISMUL si fiul securistului Geoana (bine ca a crapat...). Ei, cum ti se pare comentariu? Iti convine? Cum te simti cand ti se raspunde cu aceiasi moneda?

Anonim spunea...

Bai anonim ce te strofoci asa, ba ca era avo Nacu, ba ca fluera Dulgheru, te-a pus cineva sa vb asa aiurea?
Vorbeste doar cand esti intrebat