joi, 15 octombrie 2009

care a fost propunerea PDL pentru premier?

11 variante posibile
1 Sexy buzoianca
2 Stan Nicolae (deputat pdl - zis Bula)
3 Traian Basescu
4 Constantin Simirad
5 Theodor Paleologu
6 Catalin Avramescu
7 Mona Musca
8 Constantin Contac
9 dom Costel
10 Doru Magaru
11 soferul lui Emil Boc

Asteptam confirmarea din partea pedele, dupa avizarea favorabila de catre Traian Basescu

12 comentarii:

Anonim spunea...

Hmm, nu cred in varianta 1, propunerea cu Elena Udrea (ma rog, o fi sexy pentru oameni de o anumita varsta) ar fi fost irezistibila! :)

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@anonim
Nu cred sa fi existat o astfel de propunere, chiar daca Basescu si-l doreste enorm pe Vasile Blaga

Anonim spunea...

Asa ma gandeam si eu, daca ar fi existat o propunere de ce ar fi tinut-o secreta?

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@anonim
Traian stie ca guvernul Croitoru va pica si incearca sa forteze mana parlamentarilor amenintand cu anticipatele la cea de-a doua nominalizare.
Din pacate Lucian Croitoru ia a treia teapa de la Basescu, a fost propus la Bursa, la BNR viceguvernator si acum premier. Pacat de el, nu vad ce cariera ar mai putea avea in fata.

Anonim spunea...

No offence, dar (aproape) oriunde ma uit vad in politica doar oameni ratati profesional... Deci, daca a intrat in politica, probabil ca nu mai are unde se duce.

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@anonim
Pentru ca multi dintre cei care ar putea fi buni in politica ori nu se baga ori nu sunt lasati, va vorbeste unul care a scapat de procedura standard, probabil stiti cum am ajuns sa fiu europarlamentar
Insa trebuie sa demonstram ca putem face ceva si pentru asta e nevoie sa adunam oameni de valoare langa noi. In general, multi lideri nu au lasat sa creasca nimic in umbra lor

viorica buda spunea...

D-l deputat, asta (cu lideriii ce nu cresc nimic la umbra lor),este foarte daunatoare pentru oricare ar fi el partid,si pe termen scurt si lung!!!LUPTA politica se ascute de la ozi la alta. Care nu are o echipa buna si cea mai buna nu mai trece textul votului.Geoana daca lasa pe cel mai bun sa mearga in cursa prezidentiala, cistigam cu totii.E greu si dificil sa fii rational.

viorica buda spunea...

V-am remarcat ca sinteti activ ,ma bucur ca aveti ori v-ati facut loc ,va doresc succes,si va sfatuiesc sa cresteti o echipa in jurul d-voastra.

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@viorica buda
Sunt la varsta la care e musai sa fii activ, daca vrei sa ramai in peisaj. Acum sunt la Brasov cu Mircea Geoana in precampanie.
Cred ca el este de departe cel mai calificat pentru job-ul de presedinte.
Intrebarea este: alegem ceea ce trebuie, sau ceea ce am fost invatati timp de 5 ani ca ar trebui sa fie un presedinte?

viorica buda spunea...

D-l deputat, sa retineti ce va spun acum :IN ROMANIA NUMAI D-L ILIESCU E MAI MARE PESEDIST DECIT MINE(sint o idealista fata interes personal ,sint gata sa fiu avangarda partidului la trecerea prin foc) . Daca critic in familie unele atitudini,o fac pt ca ma doare .Despre munca mea va poate relata d-l Nosa dep. de SJ -produsul colegiului nostru.

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@viorica buda
Ma bucur sa aud asta, Iuliu Nosa e coleg cu mine la comisia de buget si e un tip de isprava. Succes la Salaj

viorica buda spunea...

E greu la Brasov,am cinci frati astazi la activarea saptaminala pe care le-o fac ,imi spuneau ingrijorati ce eghipa buna are Scripcaru pd-l la Bv.si la Sacele. DECI nu e chiar usor sa cistigam. Pina in ultimul moment trebuie sa ne mobilizam.(eu am fost la instruire la d-l Dragnea, reteta lui am aplicat in oras la noi si am cistigat toooot).