joi, 17 septembrie 2009

Privilegiul de a fi un nimeni

Astazi, in studioul Antena 3, am discutat despre tupeul PDL de a se baricada in cazurile celor doua comisii de ancheta, Ridzi si Udrea.

La un moment dat, a fost prezentat si un montaj video despre tatal lor, prezidentu Basescu, care spunea la TVR, cu nonsalanta si siguranta de sine ca "nici un membru din familia mea nu este platit de la stat".

Logic, ori Traian Basescu se considera un nimeni, ori ne minte cu nerusinare. De la inceputurile anilor 90, Traian Basescu a fost platit din bani publici: secretar de stat, ministru, deputat, primar general al capitalei, prezident al Romaniei. Despre mezina lui ce sa mai zicem, de cateva luni este membru al Parlamentului European, deci este platita din bani publici, iar anul trecut a fost stagiar la Monica Iacob Ridzi, unde, evident, tot din bani publici era platita.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Imi pare rau dar pentru oricine cu un dram de eleganta e evident ca fraza presedintelui Basescu contine un implicit "in afara de mine" (ar fi nebun sa nege ca a fost platit din bani publici) dar si ca PE nu e (decat in parte si pe o filiera mai complicata) ban public al statului roman...

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@moromete
Deci am avut cel putin pe jumatate dreptate.
Indemnizatia de parlamentar european o plateste statul membru
Iar banii publici europeni sunt si bani publici romanesti, mai ales cat timp Romania va ramane contributor net la bugetul UE
Restul nuantelor le cataloghez la capitolul campanie electorala