marți, 22 septembrie 2009

Liber la sex

Exceptional. Traian Basescu ne da liber la sexul comercial si la drogurile usoare.
Astazi comisia prezidentiala pentru bla bla a decis ca Romania are nevoie de droguri si de sex pentru a trece mai usor peste criza financiara.Am prins acest subiect, sau mai bine zis acest subiect m-a prins pe mine in studioul Realitatea TV, la emisiunea Fabrica de la ora 15. A fost superba reactia colegului de platou de la PDL, care a ramas practic interzis atunci cand a vazut mega ideile venite pe filiera prezidentiala. Cu toate astea, domnia sa a sustinut cauza de partid, dovedind, inca o data, ca orice prostie ar veni din zona Cotrocenilor, ea va fi imediat imbratisata de toata suflarea pedelista.

Urmeaza legalizarea prostiei si a nesimtirii, numai ca domnul prezident nu s-a hotarat pe cine sa numeasca in fruntea acestei noi comisii prezidentiale.

Un comentariu:

Anonim spunea...

bravo lor asa vor crea mi de locuri de munca usoara si ar scadea rata infractiunilor...nu sar mai auzi de retele de romani care duf femei afara si le sechestreaza si nici de traficanti de droguri si ar aduce milioane de turistii si beneficii pt tara si tot o data pt noi (PRIVITI OLANDA)ei nu au criza