joi, 24 septembrie 2009

Cumpar parlament unicameral, nedecomandat

Daca s-ar putea fara igrasie, la etaj intermediar si cu vedere spre terasa Ciresica, sau restaurantul Pescarus.

Cam asta isi doreste Traian Basescu, aflat in pana de idei si ingrijorat de perspectiva pierderii alegerilor si mai ales de faptul ca PSD se dovedeste o nuca tare in ecuatia guvernare-alegeri prezidentiale.
Ceea ce ne propune astazi domnul inca prezident, este inca un exemplu al talentului domniei sale de manipulator.

Uita, insa, domnul presedinte sa faca cateva precizari:
1 parlamentul unicameral sa aiba doi membri, Traian Basescu sa fie si presedintele parlamentului, iar Emil Boc sa fie singurul deputat. In aceste conditii, premierul ar putea sa isi asume raspunderea in fiecare zi in fata parlamentului.
2 parlamentul unicameral ar urma sa functioneze la demisolul palatului Cotroceni, astfel incat presedintele sa se poata adresa zilnic din capatul holului.

In plus, in conformitate cu ultimele propuneri ale comisiei prezidentiale, doamna Elena Udrea ar urma sa devina ministrul turismului sexual, iar domnisoara Elena Basescu sa fie numita ambasador plenipotentiar in Columbia.

S-ar obtine in acest fel o diminuare considerabila a cheltuielilor publice la nivelul parlamentului, guvernului si presedentiei, iar Traian Basescu s-ar putea ocupa in continuare linistit pentru campania electorala pentru un nou mandat, la cel de-al XV-lea congres al PDL.

Traiasca PDL. Traiasca Basescu. Traiasca Romania.

Niciun comentariu: