luni, 28 septembrie 2009

Buna! Guvernare

A mai trecut o saptamana dificila pentru Traian Basescu, care, dupa ce a trebuit sa dea iama prin prostitutie, droguri usoare si referendum, ne-a surprins astazi spunand ca nu este foarte bine informat despre remanierea ministrului Nica de la Interne, motivand ca a avut treaba. Ce treaba o fi avut de ieri noapte si pana azi pe la amiaza, e greu de spus. Nu l-am vazut in acest interval de tip pe la nicio paranghelie pre electorala. Ma rog, e treaba lui, cred ca se gandea la tarisoara lui.

Pe de alta parte, in intelepciunea sa PDL l-a mandatat pe Emil Boc sa faca totul pentru o buna guvernare. Curios lucru, sa fi aflat asa de tarziu pedelistii ca asta ar fi trebuit sa fie obiectivul guvernarii, inca din prima clipa?!

Revenind la operatiunea de remaniere imbinata cu buna guvernare, PDL se pregateste asiduu. Il incalzeste pe Vasile Blaga pentru ministerul internelor, care din punctul meu de vedere nu poate sa fie o solutie mai buna decat Udrea. Elena Udrea. Care ar putea prelua, prin comasare un nou portofoliu: Ministerul Internelor si Turismului. Acest lucru ar impusca doi iepuri, Romania ar putea avea o bloda la interne si turismul romanesc ar putea cunoaste o crestere exponentiala in datele de 22 noiembrie si 6 decembrie. Asa cum a fost de altfel si in 7 iunie, dar la o scara mult mai mica.
O alta etapa a bunei guvernari, in viziunea prezidentului Basescu, prin vocea lui Emil Boc, ar putea fi crearea unui nou minister al agri si culturii, pastorit de Paleologu. In acest mod, am putea revolutiona macar agricultura, prin "cacarisirea" terenului agricol din patria noastra.
Si nu in ultimul rand, dupa succesurile de la tineret si sport, Monica Iacob Ridzi ar putea fi insarcinata cu portofoliul de la pensionari, carora ar putea sa le organizeze concerte in aer liber, la munte si la mare, pe scene din lemn in valoare de 75000 Euro bucata. Iar mezina prezidentului, prietena Monicai ar putea imparti pensionarilor scaune electrice, asa cum a facut in campania de la europarlamentare si de ce nu droguri usoare pentru a le face perioada de pensie mai fericita.

Sa drogati bine!

Niciun comentariu: