marți, 14 iulie 2009

si pupaza zbrrrr pe-o dugheana

Monica Iacob Ridzi (denumita cotofana in anumite cercuri gazetaresti) si-a luat zborul.
Dupa un scandal aproape monstruos, dupa ce PDLeul se dadea dupa corcodus, dupa ce Gheorghe Flutur mintea de inghetau apele ca Monica nu ar fi fost la bepeneul de partid, iata ca demisia s-a produs.
Nu a fost vointa personala, cu siguranta, a fost presiunea creata de membrii de partid pedele care se saturase-ra sa mai raspunda in fata electoratului despre modul in care s-a cheltuit parte din bugetul MTS si despre destinatia adevarata a banilor.
Monica va reveni in banca de parlamentar, asta daca nu cumva Elena Basescu ar avea nevoie de un stagiar bun la Bruxelless. De fapt nu ar fi nicio problema, intru-cat e greu de crezut ca Monica ar fi fost vreodata seful ierarhic al EBEei, nici la OT PDL si nici in perioada in care Elena isi lasa amprentele pe cutiile postale ale Parlamentarilor europeni la Bruxelles.
Iata ca mitul antic al Elenei din Troia se repeta, cu singura diferenta ca de data asta este sacrificata Monica: un nume care nu trezeste amintiri placute daca ar fi sa ne gandim la Lewinski sau Macovei.
Sunt curios cum va accepta razboinica pedelista statutul de invins si daca va avea curajul sa provoace un scandal macar de nivelul tizei sale de peste ocean.
Keep walkin Monica!

Niciun comentariu: