marți, 14 iulie 2009

Baserminator

Traian Basescu a executat-o fara sa clipeasca pe Monica Iacob Ridzi.
Din cea care i-a purtat pasii mezinei lui Traian pe coclaurile patriei, din cea care a primit-o cu sufletul la gura si cu carnetul de partid in mana pe scarile de la Modrogan, Monica a devenit o renegata, cazul Ridzi - varful aisbergului, asa cum spunea astazi presedintele.
Lista lui Basescu este lunga, de-a lungul timpului au fost multi executati fara clipire, dupa ce au facut servicii importante marinarului. De la Ciorbea, la Roman, la Mona Musca, la Calin Popescu Tariceanu, si lista poate continua.
In lista au mai fost Blaga, Flutur, Videanu, Cezar Preda, Stolojan, doar ca acestora l-i s-a amanat pedeapsa capitala, fiind inca utili sefului statului.
Un lucru este clar: Traian Basescu nu are mama, nu are tata, fiind din acest punct de vedere candidatul perfect pentru viitorul dictator al Romaniei.
Oare sa fi scapat in 89 de dracu si sa fi dat peste 20 de ani de taica-su?
Sper ca nu si mai sper ca Brucan stia ce spune atunci cand prorocea cei 20 de ani de tranzitie.

Un comentariu:

Generatia EMO spunea...

Pana unde pot merge tupeul, neobrazarea, lichelismul liderilor politici? O intrebare la care alesii nostri raspund in fiecare zi, dandu-i noi orizonturi. Nu exista limite atunci cand interesul de partid, personal sau al clientelei de profitori primeaza. Un adevar care troneaza sfidator de 20 de ani in Romania postdecembrista....

Atatea milioane de oameni destepti, integri si cu bun-simt …suntem paralizati! Ne platim mecanic taxele si ne dam cuminti la o parte cand in masinile cu girofar trece un agramat, un hot sau o papusa blonda cu tupeu si cu un singur talent, platit mult prea scump, din banii nostri.

NU SE MAI POATE ASA!

Lupta pentru Romania! http://gandeste.org/general/treziti-va-asta-nu-e-romania-noastra/4139/