vineri, 29 mai 2009

Razboinicul crizei

Reteta succesului in politica este copiata in prezent de catre Traian Basescu de la nimeni altul decat fostul prieten de pahar de la Golden Blitz, Gigi Becali.

Tunsul oilor, plimbarea la muntele Athos si transformarea in razboinicul crizei fac din Traian Basescu un candidat care se zbate din rasputeri sa intre macar in turul II. Acest lucru este demonstrat si de incercarea de musamalizare a discutiei purtate cu parlamentarii PDL, in urma careia a iesit pe piata biletelul prezidential. Nici nu mai conteaza daca interpretarea a fost sau nu corecta, important este ca Basescu a discutat despre candidatura cu supusii sai pedelisti, anuntandu-si in mod indirect intentia de a candida, fara a preciza daca din partea PDL, sau ca si candidat independent. In fapt, (inca) presedintele incearca o manipulare a opiniei publice, incercand sa insumeze intentiile de vot din partea partidului si din postura de independent.

Ultima perioada il gaseste pe Traian Basescu intr-o lupta cu propria lui persoana, imaginea actuala devenind o umbra din ce in ce mai palida a celui care facea sa tremure prim ministri in periaoda 1996 - 2000, sau 2004 - 2008.

Niciun comentariu: