marți, 12 mai 2009

Ionica si lupul

„Trebuie sa guverneze 24 din 24 de ore si nu cu jumatate de norma. Sa venim cu totii la serviciu dimineata, iar unii sa nu plece după jumatate de ora”, a spus Flutur, subliniind ca PD-L este 24 de ore din 24 la guvernare.

Curat, coane Fanica, doar ca Flutur a omis sa spuna ca a facut aceasta declaratie politica, in timpul serviciului (in dimineata zilei de astazi, 12 mai), chiar din sediul Consiliului Judetean Suceava, al carui presedinte este, tot cu jumatate de norma, asa cum acuza la randul sau. Spun asta, pentru ca domnul Flutur vine in fiecare duminica la Bucuresti, cu masina de serviciu, platita din bani publici, pentru a participa la sedinta de coordonare a coalitiei, care are loc, de regula, in cursul diminetii de luni, a fiecarei saptamani. Asta inseamna ca lunea nu gasesti picior de presedinte de cj la Suceava. Apoi mai sunt conferintele de presa de la partid, actiunile politice la care participa si cate si mai cate.

Nu vreau sa critic, pentru ca administratia inseamna si politica si politica inseamna si administratie, dar Flutur NU POATE si NU ARE VOIE sa dea astfel de exemple, pentru ca el insusi se afla in acesta culpa.

Asa ca, sfatul meu: mai rasfirati maica, mai rasfirati, nu de alta, dar o sa patiti ca in povestea cu Ionica si lupul...

Un comentariu:

Anonim spunea...

super tare
paznicul e pus la oi