miercuri, 17 decembrie 2008

Guvernul PSD PD-L

Asadar, PSD va prelua componenta sociala (administratie, munca, educatie, sanatate, mediu, externe, agricultura, IMM-uri, relatia cu parlamentul), PD-L va avea in grija componenta liberala (finante, economie, transporturi, dezvoltare, cultura, turism, tineret, aparare, comunicatii), iar democratia va ramane in subordinea presedintelui Basescu.

Sper sa mearga.

2 comentarii:

Lucian - Adrian Ungur spunea...

"... iar democratia va ramane in subordinea presedintelui Basescu" ...

Draga Catalin,

In primul rand, FELICITARI, pentru lupta dusa, pentru munca depusa si pentru Victorie!

Ca tanar si ca prieten (sper sa agreezi aceasta formulare) astept de la tine, cu multa incredere, sa fii o voce a noastra, a tuturor, a celor care cred in ceea ce fac, cred in oameni, cred ca pot, macar un pic, sa faca sa le fie mai bine celor multi!

De asemenea, sunt convins ca drumul tau, atat de frumos, va continua - mereu in urcus, ca felul tau de a fi, atat de potrivit, nu se va schimba si, nu in ultimul rand, sunt convins ca tinerii ca tine - in Parlament fiind, raman una dintre putinele garantii in fata acestui infiorator "... iar democratia va ramane in subordinea presedintelui Basescu"!

Ioan Catalin Nechifor spunea...

multumesc Lucia, stiu ca si tu ai un potential mare, asa ca ne bagam, chiar daca intrarea e mai dificila uneori. bafta multa