vineri, 26 decembrie 2008

Craciun fericit!

Avem nevoie de o perioada de liniste, o perioada in care sa ne gandim la ceea ce am facut si la ce vom face in viitor.

Avem nevoie de speranta ca poate intr-o buna zi viata in Romania va fi mai buna.

Craciun fericit si La multi ani!

3 comentarii:

ALBERTO RODRIGUEZ spunea...

ACUM CEVA TIMP FELIX IN GUVERN ERA CONSIDERAT UN CAZ IMORAL

toate lumea a fost deacord cu dl Basescu acum cand mai est exact un an pana cand dl Basescu va fi judecat de electoract acepta ca intro alianta cu partidul presidential sa fie in functie un fost ministru al economiei, urmărit penal în două dosare sub acuzaţia de spionaj şi trădare .se spuna ca urmaritul penal pentru spionaj va fi seful agentie investitie straina adica omul potrivit la locul potrivit

DOMNILOR NICI MACAR IN ABSURDISTAN NU S-A MAI VAZUT ASA SFIDARE SI BATAIE DE JOC LA ADRESA ROMANILOR IUBITORI DE NEAM SI DE TARA

Dar ce poate sa mai faca poporul decit sa voteze in consecinta la vara si la toamna pana atunci nu are decit sa faca haz de necaz si asta nu e nimic

BAIETI DESTEPTI SE PREGATESC DE JAFUL SECOLULUI

sub comanda si complicitate lui marinarului .Totul se intempla ca pe vremea pirati din caraibi se uitau la prada cu un ochi stramb si apoi atacau fara scrupul .Deci sa revenim urmaritul penal pentru spionaj si tradare este pus acolo cu urmatorul scop in functie valoare jafului el i va aseza pe baieti destepti intro forma "crescendo "si apoi la fel cum sa intemplat in 89 va face in asa fel incit conturile lor sa dispare in paradisele fiscale si sa ramane baieti curati ca lacrimi iar pe principiul hotul prinz este negustor cinstit vor putea avea si ei cit o antenuta nu de alta o data cu uninominal asta e nevoie ca in fiecare oras fiecare baiat destept sa aiba televiziune lui prieteni stiu dece
SURSA EXTRAS DE PE SITUL WWW.RODRIGO.RO

Corina spunea...

La Multi Ani, Catalin, sa ai un an minunat, plin de bucurii si realizari! Pentru tine si toti cei dragi tie.

Aya spunea...

Din ciclul :”Semne bune anul are”:

MITOCANIADA CHILOTZARZILOR

Inca se mai auzeau ecourile petardelor (ilegale) de Revelion cand, in urma unei comenzi marinaresti scurte, chilotzarzii din 3C au dat buzna cu tot neamul la sarmale, in Foisorul din Sinaia. Li s-au alaturat, umil supusi la ordin, Prostanacul si mai ingenua in ale politicii Roberta Anastase.

Demonstrand ce bine stiu sa “stropeasca” oamenii cu zapada cand trec pe langa ei, s-au perindat in masini care mai de care mai luxoase (iar “motzatul” chilotzar Boc cu o intreaga suita, ca tot isi stramba gura vorbind de criza) pe langa jurnalistii trimisi la datorie, la fatza locului.
Prima chestiune esentiala pe care a aflat-o un popor intreg despre ei: prin felul in care au debutat la putere arata ca s-a dat startul mitocaniadei chilotzarzilor.

(Exceptia de la regula este Cati Andronescu: sosita acolo parca nestiind cum sa se eschiveze, si-a lasat masina in parcare, strabatand drumul pe jos. A fost singura care le-a urat “La multi ani”, le-a vorbit civilizat si le-a zambind jurnalistilor deja inghetzatzi in geroasa amiza de 1 ianuarie 2009).

In Foisor, chilotzarzii si neamul lor au infulecat sarmale si “porcarii” si au dat duscha pahare, la intrecere cu marinarul care trecea de la masa la masa sa vada daca supushii respecta legea chiolhanului.
Stirea este confimata de Prostanacul care a zis printr-o agentia de stiri, sa afle toata natzia romana, ca acolo a fost “o atmosfera de echipa”.
Bravos, halal sa-i fie!

(Nota discordanta a facut, firesc, tot Cati Andronescu. A plecat prima, a vorbit cu jurnalistii si a dat o stire esentiala: lipsea Vasile Blaga. Nu trebuie sa fie cineva un mare analist pentru a realiza ca, prin absenta sa, Blaga a dat un semnal ferm: NU raspunde “comenzilor” marinaresti.)

Mitocaniada chilotzareasca a continuat cu perindarea masilor chilotzarzilor in sens invers si “stropirea” din nou cu zapada a jurnalistilor foarte inghetzatzi, care asteptau, in intuneric si frig, sa ia o declaratie.
Totul a fost imortalizat de camerele de luat vederi, in lipsa de bun simtz a celor care, chilotzarindu-se, s-au catzarat la putere.

Cei mai rezistenti la chiolhan s-au aratat “motzatul” chilotzard Boc si sefii SRI si SIE care au ramas in Foisor dupa plecarea celorlalti participanti la mitocaniada. Acestora li s-a explicat si finalul lectiei marinaresti: totul se conduce din “cutzite si pahare” dupa voia matrozului.

In final, marinarul le-a explicat jurnalistilor superinghetzazi (pe care i-a numit “mai copii”) ca s-a simtit bine cu sotiile celor prezenti. (Nu am reusit sa aflam, pana la aceasta ora, cum s-au simtit sotiile respectivilor, dupa aceasta socanta declaratie, data fiind experienta pe care marinarul a afirmat- cu un timp in urma- ca a dobandit-o in locuri “speciale” din porturi, marcate prin “becuri” rosii. Nu trebuie sa ne preocupam de cum s-au simtit “sotzii” in urma declaratiei marinaresti: ei se supun ordinelor).

Previzibil:
- Presa se va preocupa, in amanunt, de mitocaniada chilotzareasca;
- Participantzii la chiolhan vor trebui sa raspunda (inevitabil- e inutil sa pun pariu ca asa se va intampla!) la intrebari privitoare la digerarea sarmalei marinaresti si a dushtilor;
- Imaginea chilotzarzilor “stropitori cu zapada” va fi pe masura mitocaniei lor din 1 ianuarie 2009.

Concluzie:
- Marinarul a aratat ca mitocanii chilotzarzi (y compris Prostanacul) sunt supusii lui, in mod neconditzionat;
- Blaga se arata a fi purtatorul de semnal al (daca nu cumva chiar capul!) gruparii evident opozante marinarului, din Republica de la Cluj;
- Absenta lui Nemirschi arata ca Mazare nu a facut pace cu marinarul (subtil, aici s-a voit a se transmite mai ales un semn de la Miron Mitrea!!!);
- Ramane de vazut ce semnal (s-)a dat (prin) absenta lui Gabriel Sandu.

P.S.
Daca mai era nevoie de o confirmare a faptului ca absentza lui Blaga este un semnal foarte important, aceasta a venit din stirile contradictorii.
Prima stire (cea care trebue retinuta totdeauna) a fost ca Blaga este acasa, in Ardeal.
Apoi, stirea a fost “periata”, transmitandu-se ca toti cei trei absentzi nu erau in tzara.

Cineva avizat realizeaza foarte usor ca este neesential unde se aflau (mai ales, unde se afla Blaga): importanta este absentza, acesta fiind semnalul.
Mai ales in cazul lui Blaga (membru PD-L) este imposibil de crezut ca nu cunostea “intentia marinareasca” inainte de lansarea “chemarii la ordin”.
Faptul ca “atmosfera de echipa”, cum a debitat Prostanacul, fusese programata la Predeal (stire transmis prin mass media)- Sinaia fiind aleasa ulterior- arata ca totul era stabilit cu niste zile bune inainte.