marți, 28 octombrie 2008

La buna revedere

Stiu ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai scris. Insa sper sa imi revin, dupa accidentul de masina si dupa pregatirile pentru campania electorala din toamna acestui an.

E vot uninominal si cei care l-au votat in parlament, nu s-au gandit o clipa la cat de multe dificultati vor apare. Plecand de la resurse de toate felurile, cele materiale si umane fiind cele mai importante, mergand pana la negocierile individuale pe care trebuie sa le porti pentru timpii de antena, pentru spatiile de afisaj outdoor si asa mai departe.

Macar daca ar fi fost vot uninominal pur, adica cel care castiga un colegiu indiferent de scor, sa fie trimis in parlament. Asa ca, in conditiile legii votate, vor apare surprize, cand chiar daca castigi pe un colegiu (evident sub 50%+1 din voturi) te poti trezi fara loc, ca urmare a redistribuirii de voturi prevazute de legea romaneasca.

Dar asta e situatia, asa ca mergem mai departe.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Domnule Nechifor, se spune VOR APAREA, nu VOR APARE. Ati facut scoala la Nicu Gane?

Corina spunea...

Succes, Catalin, sa iti mearga bine, sa fii sanatos si sa te vad ales. pentru ca meriti cu adevarat! Cu drag, Corina

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@ anonim
da, te-ai gandit vreo clipa ca s-ar fi putut sa nu fi tastat corect? Se pare ca nu, insa nu imi propun sa va cuceresc cu tot dinadinsul, sunt sduficient de multi analfabeti in politica, iar dumneavoastra ii cunoasteti la fel de bine ca si mine

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@ corina
mersi mult, cum ramane cu domnul presedinte?

anitirc spunea...

draga anonim...ta-ai gandid ca domnul Nechifor sa nu fi tastat corect?la calculator se fac multe greseli cand tastezi...dar tu probabil nu gresesti nikiodata.dupa parerea mea nu mai corecta pe alti.eu ma sufoc cand vad alti "destepti"care fac chestii de genul acesta.totusi vb despre tastatul la calculator nu despre vb la TV.DA?multumesc
Domnule Nechifor va doresc succes,si sa speram ca o sa castigati.sun alaturi de dumneavoastra.mult succes si sanatate multa.