joi, 17 iulie 2008

Asta le intrece pe toate

Asa ceva numai in Romania lui Basescu se putea intampla.

"La cancelaria Partidului Democrat Liberal nu a fost inregistrata nicio petitie de care fac vorbire unii membri ai Organizatiei PD-L Constanta." - declaratia presedintelui PD-L, Emil Boc.

Oameni buni, s-a ticnit cu adevarat lupul. Baietii astia de cativa inches, despre care Vadim Tudor spunea ca erau "asa de mici, incat, atunci cand erau mici, tatal lor ii batea cu cureaua de la ceas", au pierdut orice contact cu realitatea (nu TV, ci aia, a noastra, de zi cu zi).

Cum adica sa aiba un partid cancelarie? Cum isi permit cei care se isterizau acuzand PSD ca este partidul stat, alcatuit din baroni locali? Chiar nu mai exista nicio masura, niciun dram de normalitate?

E dezgustator faptul ca s-a ajuns intr-un asemenea hal, avand un partid care se prezinta ca fiind de opozitie, care pastreaza oamenii sai in structuri de conducere guvernamentale si care beneficiaza de pulpana presedintelui Basescu.

Pana unde se poate merge cu ignoranta si dispretul fata romani, atat fata de cei care merg la vot si isi asuma o anumita responsabilitate, cat si fata de cei carora li s-a acrit sa mai creada in vreo schimbare in bine.

Si daca PD-L are cancelarie in Modrogan, atunci rolul lui Emil Boc care e? Aduce creta si uda buretele?

2 comentarii:

Marius Visan spunea...

Nici Ceausescu nu a stiut ca e revolutie pana cand a fost prea tarziu! :D

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@marius

Ai dreptate. Succes in Albion