vineri, 20 iunie 2008

Un alt meci

Saptamana asta a fost sesiunea plenara a Parlamentului European la Strasbourg. Tot saptamana asta au fost meciurile din grupele Campiomatului European de fotbal. Si ca sa fie tacamul complet, tot saptamana asta deputatii din comisia juridica a Parlamentului de la Bucuresti, au recomandat votul negativ la avizul de trimitere in judecata a lui Adrian Nastase.

Care e legatura intre cele trei subiecte? Nu veti ghici usor, asa ca va spun eu: Nicolae Vlad Popa. Deputat in Parlamentul European, din partea PD-L, fost deputat in Parlamentul national, fost observator in PE. Asta ca sa nu ma intrebati, mai bine v-am zis eu.

Un tip de treaba, un coleg pe care il apreciam, atat cat poate fi apreciat un pedelist de catre un pesedist.

Nu stiu ce l-a apucat pe stimatul coleg, care a declarat, nici mai mult, nici mai putin, ca eurodaputatii s-au cutremurat la Strasbourg, la aflarea vestii ca Adrian Nastase nu va fi trimis in instanta.

Fiind in fiecare seara meciuri de fotbal, cred ca stimatul coleg s-a uitat la o alta partida decat cea care trebuia, pentru ca subiectul Adrian Nastase nu s-a discutat la Strasbourg, decat poate in randul echipei pedeliste, antrenata de Traian Basescu.

Imi pare sincer rau ca trebuie sa comentez acest subiect, as fi dorit ca politica damboviteana sa ramana acasa si sa nu o importam la Strasbourg sau la Bruxelles. Dar nici nu pot accepta o asemenea inducere in eroare, fie ea din partea unui coleg simpatic.

Asa ca inchei, punand declaratia domnului Vlad Popa, pe seama faptului ca la supararea produsa de esecul nationalei, pot sa apara scapari de genul celeia pe care a comis-o domnia sa.

Un comentariu:

Anonim spunea...

este socant ca Nastase nu este urmarit penal pentru ca Parlamentul se impotriveste; legea noastra este prost facut, ar trebui sa fim toti egali in fata legii, nimeni sa nu fie mai presus de lege. de ce nastase sa nu fie cercetat penal daca exista dovezi si procedura in instanta poate incepe?

mai grav, nu vad de ce ii luati apararea, poate ca nu e vinovat, dar trebuie sa mearga in fata judecatorilor si ei sa decida, nu colegii de partid din parlament...

Silviu