marți, 17 iunie 2008

Hai sa traiti bine!

Asa vor arata sedintele de grup PD-L PNGCD la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Asta e bine, pentru ca in acest moment Sorin Oprescu are obligatia sa ramana independent pana la capat, iar PD-L demonstreaza clar, inca o data - chiar daca nu mai era nevoie, ca este partid izolat, dar nu de catre celelalte partide, ci chiar de catre el insusi. Prin el intelegeti daca vreti si Traian Basescu.

Punem pariu ca Gigi Becali va primi geanta cu cascaval pe care DNA-ul a luat-o drept garantie electorala la Cluj Napoca, cu ocazia meciului CFR Cluj - Universitatea Cluj?!

8 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca deja s-au inteles Jiji cu Traian. Poate il pune premier pe cioban in toamna.

Anonim spunea...

Bineînţeles că va primi geanta cu bani.Şi multe altele pe lângă asta că doar jiji face afaceri imobiliare şi Bucureştiul are cu ce-l ajuta.Culmea batjocurii lui basescu la adresa bucureştenilor şi a românilor.Mă întreb ce va urma.

Anonim spunea...

"N-ai cu cine măi...nişte ţărani".Amândoi

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@anonim

Nu cred ca Becali va fi prim ministru in toamna, cu toate ca lui Basescu ii este mai convenabil decat Tariceanu.

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@anonim

Traim intr-o telenovela, din pacate, iar in prezent sunt doua scenarii pentru ceea ce va urma.
1. Guvern PD-L din toamna, cu PNGCD si cine o mai cadea in capcana presedintelui. Episodul urmator: Traian Basescu va fi ales presedinte pentru al doilea mandat.
2 Guvern oricine, dar nu PD-L. Episodul urmator: foarte probabil, Traian Basescu va continua traditia presedintilor post decembristi si va pierde fotoliul Cotrocenilor.

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@anonim
Dumneavoastra ati zis.

Anonim spunea...

domnule Nechifor, lansati subiecte slabe pe blog. un blog nu trebuie folosit pentru a jigni sau a ii determina pe altii sa jigneasca... Da, o sa ii dea geanta inapoi, daca se dovedeste ca nu a fost mita.

Hai Romania, cu tineri la putere in toamna...

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@anonim
Nu mi-am propus sa scriu subiecte grase sau slabe pe blog. Chiar daca moderarea comentariilor e activata, nu am sters, pana acum, nici unul dintre mesajele postate, considerandu-le suficient de decente, asa cum e si cel scris de dvs. Nu au fost remarci jignitoare pe blog si daca vor apare, cu siguranta le voi sterge. Daca v-ati referit la cuvantul tarani, eu nu il consider jignitor, in comparatie cu apelative de genul gaozar, mai animalule, tiganca imputita, folosite in mod public, de oameni publici. Cat despre toamna cu tinerii la putere, e o solutie necesara, dar nu si suficienta.