marți, 8 aprilie 2008

Intalniri europene

Astazi, mai precis in urma cu cateva ore, Clubul RO-UE si-a sarbatorit primii 5 ani de existenta.

Ii felicit la randul meu si pe calea virtuala si le doresc sa o tina tot asa. Prin anii 90, daca imi aduc bine aminte, sintagma "ce-ai facut in ultimii 5 ani" era la moda. Clubul RO-UE are ce spune despre actiunile pe care le-a facut in Bruxelles si nu numai.

O remarca, un pic rautacioasa, dar la intalnirea de azi au fost prezenti 6 (din 10) deputati europeni de la PSD, 2 (din 16) de la PD-L si 1 (din 6) de la PNL. Alaturi de Donato Chiarini, fost reprezentant al CE la Bucuresti, Lazar Comanescu, inca reprezentant al Romaniei la UE, Leonard Orban, comisar european pentru multilingvism si nu in ultimul rand Cristian Pirvulescu, presedintele Pro Democratia.

Una peste alta a fost un eveniment reusit care ne-a dat din nou sansa sa fim fata in fata, multi dintre romanii care sunt actualmente la Bruxelles.

Un comentariu:

Anonim spunea...

am dori sa avem mai des opinia d-voastra despre probleme economice si politice din UE, ca sa putem sa le comentam; este bine sa ne informati despre ceea ce se intampla acolo, la parlament, despre oamenii pe care ii intalniti, dar nu prea putem sa ne exprimam pe blogul d-voastra, vreau sa spun pe teme care sa pasioneze si sa suscite o dezbatere;

Adi