vineri, 4 aprilie 2008

Final de Summit

Ce se poate face astazi fara Rusia? Absolut nimic.

Ei, dragilor, asta e concluzia pe care insusi tarul Vladimir Putin a fixat-o in ultima zi de summit. Putin a demonstrat ca vine la NATO cand are chef, face ce program vrea, indiferent daca era sau nu trecut in agenda oficiala, ba mai mult il invita formal pe El Lidero Vasesque sa faca o vizita oficiala la Moscova (ca doar mandatul sau de presedinte se va incheia in curand).

Concluzia mea: un summit sublim, care nici macar manifestari anti NATO mai acatarii n-a reusit sa organizeze. Cam asta e problema, daca nu exista reactiune se pare ca ar fi firesc sa nu fie nici actiune.

Pacat pentru timpul si nervii implicati in cele aproape 3 luni de pregatiri si discutii despre Summit-ul NATO de la Bucuresti.

Adio Bush, adio Putin, adio Vasesque (pentru cei care nu stiu, asa a aparut numit presedintele Traian Basescu pe site-ul White House). Trei presedinti pe cale de a parasi functiile prezidentiale. Mult succes.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Eu cred ca se pot face multe lucruri fara Rusia, Uniunea europeana este solutia si o sa vedeti ca lucrurile o sa se schimbe; independenta energetica este o problema care va trebui rezolvata iar presedentia franceza a Ue va pune bazele unei politici menite a reduce dependenta de rusia dpdv energetic;

Cat despre Bush, ma bucur ca o sa plece de la casa alba, sper ca SUA sa nu mai aiba niciodata un astfel de presedinte;

Andrei

Aluguel de Computadores spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@andrei

si eu sper ca SUA sa aiba un "presedinte" adevarat, care sa vada mai departe de interesele de moment