vineri, 25 aprilie 2008

Despre sistemul ticalosit

N-as fi scris nimic politic, sau politicianist cum ii place lui Boc, in Saptamana Mare, daca nu s-ar fi intamplat ceva cu totul si cu totul incalificabil. Evident din punct de vedere politic.

Despre ce e vorba. In urma cu trei zile, PNCD - un partidulet de buzunar condus de ex conservatorul Florin Anghel, de la Prahova, l-a lansat in cursa pentru presedentia Consiliului Judetean Suceava pe (si acum tineti-va rasuflarea) Gheorghe Flutur.

Ei, nu acel Gheorghe Flutur, ex ministru al agriculturii din perioada aviarizarii Romaniei, ci un alt Gheorghe Flutur, un tanar de 36 de ani, din comuna Poieni Solca, agronomist de meserie si nu prea obisnuit al mediilor politice.

Candidatura acestuia a rezistat cu brio timp de aproape 3 zile, pana de curand, cand PNCD - partidul care l-a propus ii contesta candidatura, motivand ca nu ar avea adeziunea depusa la partid. Presedintele filialei Suceava, a declarat pentru http://www.news-bucovina.ro/pages/posts/pndc-isi-contesta-propriul-candidat-pentru-consiliul-judetean-suceava5588.php?g=4 urmatoarele: "Coalitia celor care si-au batucit fundul de la fotoliile de demnitari s-au ridicat impotriva deciziei noastre de a numi un candidat care poarta acelasi nume cu cel al reprezentantului PD-L declarand ca este vorba despre o solutie imorala ca si cum Gheorghe Flutur ar fi un brand inregistrat de PD-L”.

Tare frumos, demn de serialele sistemului ticalosit, care inca rezista cu mult rafinament si succes.

Din barfa targului, se pare ca oficialii acestui partidulet au fost sunati, in afara de Traian Basescu, de mai toata floarea cea vestita a pedelului, de la Blaga, Videanu et company, pentru a scoate candidatura tanarului Gheorghe Flutur.

Sa traiti bine! PD-L vegheaza.

Incep din ce in ce mai mult sa cred ca in urma cu 18 ani am scapat de dracu si acum am dat peste tacsu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

nu inteleg de ce cei de la pntcd suceava au cedat la presiunile pd-l? de ce au facut acest lucru? au poate ceva pe constiinta...Nu stiu, dar eu nu inteleg de ce i-a incomodat telefoanele;

in ceea ce priveste concluzia d-voastra cu dracul si cu tacsu, eu as fi mai retinut; nimic nu se compara cu absurditatea sistemului comunist.