marți, 25 martie 2008

Semne de intrebare

Am o senzatie ciudata, legata de modul in care se contorizeaza voturile pentru TOP 500. Nu pot comenta mai mult, insa sper sa fie o competitie corecta. Astazi, 25 martie, Constantin Brancusi este pe locul 15, cu un numar de 16964 voturi.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Senzatia asta o am si eu, am incercat sa votez Brancusi si a aparut un mesaj ciudat :You have already vote!!!. Acelasi mesaj a aparut si la colegele mele, cand au incercat sa voteze si ele...Deci nu ni se permite sa votam Brancusi!!! Ceea ce mie personal imi lasa un gust amar...

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@anonim
Asta am patit si eu, dar sunt si altii care, atunci cand vor sa voteze, apare ca deja au votat, nu numai pentru Brancusi, dar si pentru alti oameni de arta. Asta e. Trebuie vazut ce se intampla in continuare.

Marius Visan spunea...

La mine a mers \:D/ Votul meu conteaza ! :))

Corina spunea...

E clar ca nu e corect votul. Chiar cei de la Saatchi au spus ca l-au coborat pe Brancusi, fara sa specifice de ce si pe ce criterii. Ce nu inteleg eu este ce face Ministerul Culturii, macar de forma poate trimite o scrisoare de protest pentru aceste jonglerii. Or fi si ei ocupati cu Summitul NATO?!

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@marius visan
Bine ca mai sunt unii carora le merge votul.

Ioan Catalin Nechifor spunea...

@corina
Cei de la Saatchi s-au vazut fara sacii-n carutza, asa cum bine zice un proverb romanesc si s-au gandit sa ne arunce voturile la recyle bin-ul topului 500. Va mai curge apa pe Tamisa pana romanii vor fi respectati si vina ne apartine in primul rand noua ca natiune. Cei de la Cultura n-au treaba, evident, cu NATO, dar probabil profita din plin de ocazia summit-ului pentru a-si lua un binemeritat concediu.