marți, 19 februarie 2008

Consiliul National PSD

Ii informam pe toti cei care ne recomanda calduros reforma fara de sfarsit, de la Traian Basescu, Emil Boc, Gheorghe Flutur, ca 22 februarie va fi ziua in care PSD trebuie sa ia o decizie pentru viitor: ori continuam reforma impusa din afara si ne mentinem la un scor electoral de circa 20%, ori ne propunem sa punem capat tendintelor de acumulare a puterii in stat in zona prezidentiala si sa ne comportam ca un partid capabil sa ofere romanilor o adevarata schimbare in bine.

Reforma pe care adversarii nostri politici ne-au impus-o timp de trei ani, a fost doar o incercare de destructurare politica, de identificare a unei etichete publice, asa cum au procedat in trecut cu tema coruptiei sau cea a partidului stat, reducand la aproape jumatate tendinta de vot la adresa PSD, in comparatie cu 2004.

Romanii nu isi doresc un PSD reformat dupa modelul pe care presedintele Basescu si exponentii partidului prezidential au incercat sa il impuna. Reforma nu inseamna inlaturarea unor oameni, ci mai degraba capacitatea de a recunoaste unde s-a gresit si de a invata din greseli. PSD are nevoie acum, mai mult decat niciodata, de Ion Iliescu, Adrian Nastase, Miron Mitrea, alaturi de Mircea Geoana, Titus Corlatean, Cristian Diaconescu si ceilalti membri de partid.

PSD trebuie sa revina acolo unde ii este locul, intr-o Romanie in care nivelul de trai nu a crescut in cei trei ani de „Sa traiti bine”, in care saracia este reflectata prin faptul ca detinem 6 dintre cele mai sarace regiuni europene si in care lipsa de proiect politic ne pune in imposibilitatea de a accesa fonduri europene.

Niciun comentariu: