luni, 14 ianuarie 2008

Anunt de angajare

In sfarsit, dupa o asteptare destul de mare, sunt in masura sa anunt organizarea unui concurs de angajare, pentru postura de asistent parlamentar.

Durata angajarii: angajare temporara, pana in luna iunie 2009.

Locatia: Brussels - Belgia, Parlamentul European, cladirea ASP, eventual si deplasari la Strasbourg - Franta.

Tipul angajarii: norma intreaga.

Descrierea postului: Asistent pe domeniile buget si control bugetar.

Conditii minimale: licenta universitara, de preferinta in domeniul buget finante; cunoasterea limbilor engleza si franceza; cunostinte solide de operare PC - platforme Windows, nationalitate de preferinta romana.

Data limita pana la care se pot depune aplicatii: 22 ianuarie 2008, ora 12.00.

Comunicare: persoanele interesate pot trimite un email la adresa neccatalin@yahoo.com, care sa contina CV, fotografie, scrisoare de intentie. Orice aplicatie primita inaintea acestei date, nu va fi luata in considerare. Totusi, persoanele care m-au contactat anterior, vor fi instiintate cu privire la aceasta oportunitate de angajare.

Observatii: selectia va fi facuta pana miercuri, 23 ianuarie, ora 9.00. Numai persoanele selectate vor fi invitate la un eventual interviu.

Se ofera un mediu de lucru profesionist, salarizare negociata direct in conformitate cu costul vietii in Belgia, accesul la viata parlamentara europeana, posibilitatea de a urma cursuri de limbi straine si informatica.

Nota: in nici un caz angajatorul nu poate fi Parlamentul European. Angajarea se face direct de catre membrul PE, in baza unui contract cadru.

Orice informatie suplimentara va fi publicata pe blog, pentru a fi accesibila tuturor aplicantilor.

Lista persoanelor selectate pentru interviu va fi, de asemenea, publicata pe blog, in cursul diminetii zilei de 23 ianuarie 2008.

4 comentarii:

Cristian China Birta spunea...

"Ioan Cătălin Nechifor confirmă până acuma. Părerea mea…"

Ioan Catalin Nechifor spunea...

Misto, mai am de confirmat celor 21.999.998 de romani, in afara de noi doi. Deci sunt in grafic.

Cristian China Birta spunea...

cum adica, mai cataline, suntem numai noi doi?????
adica sa inteleg ca cei din tsd nu te sustin???
sau ca tsd nu exista deloc???
vaaaaaaaaaai, ce porc sunt...

Ioan Catalin Nechifor spunea...

Pai simplu. Cel putin in viziunea mea. In viata (nu doar in politica) cel mai greu e sa te convingi pe tine insuti, dupa care trebuie sa ii convingi pe ai tai (mai ales in politica nu poti merge pe principiul "lasa ca oricum ma voteaza"). Daca treci cu bine aceste doua etape poti spera ca vei avea sanse cu zona exterioara, cea care, la urma urmei, conteaza cel mai mult. Asa ca, daca am deja o persoana din exterior pe cale de a fi convinsa, cred ca e bine, pentru ca pozitia ta e suficient de transanta si e si cuantificabila. Restul, perceptii sau intentii favroabile sunt convins ca exista, dar e greu de integrat intr-o ecuatie cu solutie pozitiva. Hai ca te-am tinut suficient, mai "vorbim" si cine stie, poate intr-o zi ne vom si vedea. Si mersi inca odata pentru intentia de sprijin. Incerc sa nu o pierd.