miercuri, 23 ianuarie 2008

Anunt de angajare - partea a III-a

Deci, dupa o deliberare destul de laborioasa, iata care sunt finalistii care vor sustine interviul pentru obtinerea postului de asistent la Parlamentul European:
Ancuta Florica PASCU
Anda Otilia IVAN
Andrei STANEASE

E o intamplare faptul ca toti trei au prenume care incepe cu litera A.

Unul dintre ei (sper) va trece si de etapa finala, interviul, care va avea loc miercuri 30 ianuarie 2008, intre orele 15.00 - 16.00, cladirea Altiero Spinelli, Parlamentul European, Brussels.

Formalitatile de intrare in Parlamentul European vor fi facute la intrarea din Rue Wurtz, intre orele 14.30 - 14.45.

Celorlalti, vreau sa le urez succes in continuare, avand convingerea ca in CV-ul fiecaruia se regasesc suficiente aptitudini si calitati, care sa le dea sansa sa ocupe un post in administratia europeana.

Asa ca, Roxana Dona, Sorina, Iuliana, Martha, Sorin, Codruta, Alin, Oana Stefania, Christian, Catalin, Agatha, Maria, Gunther, Briana, Dragos, Iulian, Delia, Veronica, Georgeta, Mariana, Ancuta, Nicoleta, Radu, Tudor, George, Vasile, Lucilia, David, Diana, trebuie sa credeti in sansa voastra, care vine la momentul potrivit. O astfel de sansa am avut si eu, am ajuns membru al Parlamentului European si chiar daca nu intotdeauna se intampla ceea ce ne dorim, trebuie sa avem intuitia de a lua intotdeauna partea buna a lucrurilor .

Niciun comentariu: